Little Greene kleurenwaaier

39,99Incl BTW33,05Excl BTW

  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Little Greene kleurenwaaier is de gehele kleurcollectie in 2 waaiers verpakt in een prachtige box. De samenstelling van de 196 kleuren omvatten meer dan 300 jaar uit de geschiedenis van interieurdesign. Beide waaiers bevatten talrijke authentieke tinten uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Deze historische kleuren worden gepresenteerd met een aangepast palet van hedendaagse tinten, die de moderne interieurwensen en decoratietrends omarmen. Voor iedere liefhebber mag deze box niet ontbreken in je verzameling.

Ben je op zoek naar een kleur uit een bepaald tijdperk in de geschiedenis. De waaiers bestaan o.a. uit deze tijdperken: Georgian, Regency, Victorian, Edwardian, 1930, 1950 en 1970. Bijvoorbeeld Sage Green (nr. 80) komt uit de Victorian tijd (gekenmerkt met de letter ‘V’).

Kleurentester uitproberen op de muur

Heb je een keuze kunnen maken van de kleuren, dan kan je de gewenste kleur in een Little Greene samplepot  op de muur uittesten. De sample is alleen verkrijgbaar in de Absolute Matt Emulsion. Een krachtig dekkende muurverf voor een extra mat resultaat.

 

Ook handig

Little Greene Intelligent Satinwood

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op