Little Greene Wall Primer Sealer

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Voor 16:uur besteld = Direct verzonden
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Little Greene Wall Primer Sealer is een primer (voorstrijk) die je kan gebruiken voor onbehandelde muren zoals stucwerk, beton of gips. Het voordeel van deze Little Greene voorstrijk is dat die gepigmenteerd is. Hierdoor geef je direct dekking aan de ondergrond en zal de muurverf hierop beter dekken. Je kan de Little Greene Wall Primer Sealer laten mengen in iedere lichte Little Greene kleur na keuze.

Kenmerken:

 • Heft de zuiging op en verbeter de hechting
 • Makkelijk aan te brengen
 • Ideaal voor nieuw stucwerk
 • Verkrijgbaar in wit of lichte kleuren Little Greene
 • Verbruik: ca. 13 m2 per liter

Zo gebruik je de Wall Primer Sealer

De Little Greene Wall Primer Sealer gebruik je voornamelijk voor onbehandelde muren en plafonds. Vaak is dit nieuw stucwerk, gips, maar soms ook beton. Omdat deze ondergronden heel erg zuigend zijn, adviseren we je om de Little Greene Wall Primer Sealer te verdunnen met water. Voeg 5 – 15% schoon water om de voorstrijk te verdunnen, zodat deze beter de ondergrond intrekt. Zeker bij nieuw gips en beton is het aan te raden om 15% water toe te voegen. Bij nieuw stucwerk is het afhankelijk van de dikte van het stucwerk. Is er alleen een finish laagje gestuct, dan is 5 – 10% verdunning ook voldoende. 1 laag van de Little Greene Wall Primer Sealer is altijd voldoende (nooit 2 lagen).

Let op! Verdun de Little Greene Wall Primer Sealer nooit met meer dan 15% water.

Droogtijd en wanneer overschilderbaar

De droogtijd van de Little Greene Wall Primer Sealer is ongeveer 4 uur. Hierna is die overschilderbaar met een Little Greene muurverf na keuze. Houd deze tijd altijd aan en liever nog ietsje langer dan 4 uur, zeker wanneer je de Little Greene Wall Primer Sealer hebt verdund met water. Liever het zekere voor het onzeker nemen.

Waarmee breng je de Little Greene Wall Primer Sealer aan

De Little Greene Wall Primer Sealer kan je het beste gewoon rollen met een muurverfroller. Welke je het beste kan gebruiken is afhankelijk van de ondergrond. We zetten deze voor je op een rijtje:

Na het aanbrengen van de Wall Primer Sealer

Na het aanbrengen van de Little Greene Wall Primer Sealer werk je deze af met een muurverf na keuze. Het beste en mooiste is natuurlijk om een Little Greene muurverf te gebruiken. Je hebt hierin de keuze uit:

Hoeveel liter heb je nodig

Het rendement van de Little Greene Wall Primer Sealer is ongeveer 13 m2 per liter. Dit rendement is wel heel afhankelijk van de ondergrond en met hoeveel % water je de Wall Primer Sealer verdund. Houd dus global de 13 m2 per liter aan.

 • 2,5 liter = +/- 32,5 m2
 • 5 liter = +/- 65 m2
 • 10 liter = +/- 130 m2

Little Greene Wall Primer Sealer kopen

Is de Little Greene Wall Primer Sealer de voorstrijk die je wilt gebruiken om binnen of buiten te schilderen,  dan bestel je deze gemakkelijk in onze online verfwinkel of kom langs in onze verfwinkel in Roosendaal. We hebben deze namelijk altijd voorradig en kunnen direct leveren. We zijn erkend dealer van Little Greene, waardoor je verzekerd bent van product- en kleurgarantie. We gebruiken uitsluitend een Little Greene mengmachine, die onderhouden is vanuit de fabrikant.

 

Product informatie

Dit heb je ook nodig

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Little Greene Absolute Matt Emulsion
Little Greene Intelligent Matt Emulsion
Anza Micmex Platinum Roller

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op