Staalmeester Micro Viltroller

Inhoud

Verfrolbeugel nodig?

 • Anza Verfrolbeugel softgrip
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

  Product omschrijving

  De Staalmeester Micro viltroller is de beste lakroller die je kan kiezen en wordt ook wel gezien als de Rolls Royce onder de rollers. Met een  poolhoogte van 5 mm krijg je altijd een super strak eindresultaat. De Staalmeester Micro viltroller is net als alle andere Staalmeester producten gemaakt van de beste materialen. Zowel het schilderij “De Staalmeesters” van Rembrandt van Rijn als deze Microvilt Roller belichamen een hoog niveau van kwaliteit en afwerking. Als de Hollandse meesters vandaag de dag leefden, zouden ze zeker gebruik hebben gemaakt van deze viltroller.

  Hierdoor kan je deze roller gebruiken voor zowel verf op waterbasis als op terpentinebasis. Ook is deze roller geschikt voor alle lakverf, grondverf, primers en vernissen.

  Beschikbare verpakkingen van Staalmeester Micro Viltroller:

  • 2 stuks van 10 cm breedte
  • 10 stuks van 10 cm breedte

  Kies bij deze Microvilt Roller een passende verfbeugel.

  Waar komt Staalmeester vandaan?

  De merknaam Staalmeester® vindt zijn oorsprong in het beroemde schilderij “De Staalmeesters” van Rembrandt van Rijn. Dit meesterwerk staat ook wel bekend als “De Waardijns van het Amsterdamse lakenbereidersgilde”. De term “waardijns” verwees naar keurmeesters die stalen (kleine lapjes stof) gebruikten om de kleur en kwaliteit van geverfde lakens te beoordelen.

  Staalmeester® belichaamt vandaag de dag nog steeds dezelfde toewijding aan aandacht en kwaliteit. Ze controleren, innoveren en ontwikkelen schildersproducten voor moderne Hollandse meesters, met als inspiratie de tradities van vakmanschap en precisie zoals die werden toegepast door de meesters van weleer.

  Staalmeester kopen bij Verf Plaza

  Bestel de Staalmeester Microvilt Roller eenvoudige online Bij Verf Plaza. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dan ben je van harte welkom in Breda of Roosendaal. Heb je vragen over deze viltroller of andere Staalmeester producten? Neem dan contact met ons op.

  Dit vinden onze klanten van dit product

  Dit product is nog niet beoordeeld

  Handig voor erbij

  Verfrolbeugel
  Staalmeester Kwast Rond 2010 Serie
  Inzetstrijkvaatje