Sigma Sigmafix Universal

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf

Gebruik de kortingscode: EK-10

Geldig t/m 30 juni bij besteding vanaf €150,-
Niet te combineren met andere kortingsacties.

Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sigma Sigmafix Universal is een transparante voorstrijk die je zowel binnen als buiten kan gebruiken.  De Sigmafix heft de zuiging op van onbehandeld steen, stucwerk, pleisterwerk en alle overige poreuze betonsoorten. Ook zorgt de Sigmafix ervoor dat de hechting van muurverf beter is en dat je geen vlekken krijgt. Het is dus de ideale basis wanneer je bijvoorbeeld nieuw stucwerk hebt. Na het aanbrengen van de Sigmafix kan je deze overschilderen met iedere muurverf na keuze. Wij raden altijd aan om 2 lagen muurverf aan te brengen zodat de dekking en kleur optimaal is.

Let op! Gebruik de Sigma Sigmafix Universal niet op al een bestaande verflaag of op een niet zuigende ondergrond. 

Kenmerken:

 • Uitstekende impregnering
 • Overschilderbaar met alle soorten muurverf
 • Met behang beplakbaar
 • Onverzeepbaar
 • Waterdampdoorlatend
 • Snel overschilderbaar (6 uur)

Sigma Sigmafix Universal aanbrengen

Om de Sigma Sigmafix Universal goed aan te brengen moet je deze bijna altijd verdunnen met water.  Alleen bij extreem zuigende ondergronden hoef je deze niet te verdunnen. De verdunning op zuigende ondergronden is 1 op 4. Dus 1 liter Sigmafix verdun je met 4 liter water. Omdat de voorstrijk dan heel dun is, kan je deze het beste aanbrengen met een blokkwast. Probeer altijd van beneden naar boven te werken, zo verminder je de kans op druipers.

Welke muurverf na de Sigma Sigmafix Universal

Na het aanbrengen en drogen van de Sigmafix is tijd om deze af te werken met een muurverf. Je kan dit doen met iedere muurverf na keuze, maar wil je voor het beste resultaat gaan, dan adviseren we je een Sigma muurverf te gebruiken. Deze sluiten perfect aan op de Sigmafix waardoor je voor een duurzaam eindresultaat gaat.

Sigma Sigmafix Universal kopen

Bij ons koop je voordelig, snel en gemakkelijk de Sigma Sigmafix Universal online. We zijn een erkend Sigma dealer waardoor je altijd verzekerd bent van kwaliteit. Ook betaal bij ons nooit te veel en hanteren we altijd de beste prijzen. Ook voor alle andere Sigma verf kan je bij ons terecht.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen, binnen & buiten, buiten
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 8 m2 per liter
 • Ondergrond beton, stucwerk
 • Verwerkingstemperatuur > 5 °C
 • Overschilderbaar na 6 uur

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Waarschuwing
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P261 – Inademing van damp vermijden.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P302+P362+P364 – BIJ CONTACT MET DE HUID: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
P333+P313 – Bij huidirritatie of uitslag: Raadpleeg een arts.
P362+P364 – Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Blokwitter Hout
Anza Wegwerp Blokwitter
Anza Binnenbak verfemmer – 5 stuks