Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans biedt een zijdeglanzende verf op terpentinebasis die speciaal is ontwikkeld voor buitengebruik. Deze buitenlak is geschikt voor diverse ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, inclusief bestaande verflagen en beitslagen zoals kozijnen en deuren.

Het aanbrengen van Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans verf?

De Flexa Strak in de Lak Buitenverf Zijdeglans is op terpentinebasis, ongeacht de kleurvariant. Of je nu kiest voor wit of een andere tint, de samenstelling blijft gelijk. Terpentinebasisverf wordt ook wel alkydverf genoemd en kan zowel met een kwast als met een roller worden aangebracht. Rollers zijn ideaal voor grotere oppervlakken, terwijl kwasten meer geschikt zijn voor nauwere ruimtes en moeilijk bereikbare plekken. Voor alkydverf zijn speciale alkydkwasten en -rollers aan te raden.

Flexa Strak in de Lak kleurenselectie

Een van de voordelen van Flexa Strak in de Lak verf voor buiten is de uitgebreide kleurkeuze. Of je nu op zoek bent naar zuiver wit (bijvoorbeeld Flexa Strak in de Lak Zijdeglans 9010), verkeerswit (zoals Flexa Strak in de Lak Zijdeglans 9016) of antracietgrijs (zoals Flexa Strak in de Lak Zijdeglans 7016), wij kunnen elke gewenste kleur voor je mengen. Ontdek de mogelijkheden in onze online kleurenwaaier, waarbij zowel de 500 ml als de 1 liter variant beschikbaar is voor menging in zowel wit als kleur.

Flexa Strak in de Lak

Houd er rekening mee dat kleuren op de online kleurenwaaier slechts ter indicatie dienen en kunnen afwijken van de werkelijkheid door verschillen in beeldscherminstellingen. Voor een nauwkeurige kleurkeuze adviseren wij altijd om een papieren kleurenwaaier te raadplegen, aangezien de online kleuren slechts een selectie zijn uit ons uitgebreide assortiment.

Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans op kleur gemengd

Onze verf wordt speciaal voor jou gemengd in de door jou gekozen kleur, waardoor retournering niet mogelijk is. Kies je voor 100% wit, dan krijg je verf zonder kleurpigment, welke wel geretourneerd kan worden.

Aanvullende informatie over Flexa Strak in de Lak Zijdeglans

Verf staat niet alleen voor kleur, maar vooral ook voor bescherming. Wij leveren hoogwaardige verf, gemengd met de door de fabrikant aanbevolen kleurpasta’s voor een duurzame bescherming.

Bestellen bij Verf-plaza.nl: Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans

Je kunt Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans snel, voordelig en gemakkelijk bestellen op onze website. Heb je vragen over deze verf of andere producten uit de Flexa Strak in de Lak serie? Raadpleeg dan het kenmerkenblad of neem contact met ons op!

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Glansgraad zijdeglans / satin
 • Kwaliteit Doe-het-zelf
 • Rendement 15 m2 per liter
 • Ondergrond hout (gegrond), kunststof (geprimerd), metaal (geprimerd)
 • Verwerkingstemperatuur > 5 °C
 • Overschilderbaar na 32 uur

Wij zijn een officiële dealer van het merk Flexa. Dit houdt in dat wij direct bij Flexa inkopen en ook een mengmachine van Flexa hebben. Hierdoor kunnen we alle kleuren mengen en direct leveren. Daarnaast profiteer je van nog veel meer voordelen wanneer je Flexa verf bij ons koopt:

 • Snelle levering
 • Keuze uit alle kleuren (ook niet Flexa kleuren)
 • Extra veel voordeel
 • Kleur- en productgarantie
 • Officiële Flexa mengmachine
 • Flexa Pure Dealer (exclusieve Flexa lijn)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Ook handig

Anza Antex Platinum Lakroller
Anza Titanium Aqua Kwast Rond
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op