Flexa Pure Grondlak

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Flexa Pure Grondlak zorgt voor een perfecte hechting op hout, harde kunststoffen en bestaande verflagen. Verder heeft deze grondlak een optimale vloeiing, vulling en droogt die snel. Hierdoor kan je Flexa Pure Grondlak al na 5 uur overschilderen met een Flexa Pure lak na keuze.

Grondverf voor binnen

De Flexa Pure Grondlak zorgt voor de juiste basis van je schilderwerk. Op kaal hout of kunststof moet je altijd eerst deze primer gebruiken voordat je met een Flexa Pure Lak gaat schilderen. Ook op hele oude alkyd (terpentine gedragen) verflagen, is het verstandig om deze grondverf eerst te gebruiken. Zo creëer je een hechting die voor jaren mee gaat.

Flexa Pure Grondlak op kleur

De Flexa Pure Grondlak kan je door ons al laten mengen op iedere kleur na keuze. Het is altijd aan te raden dit te doen in dezelfde kleur als waar je mee gaat aflakken. Zo zal de dekking optimaal zijn en mocht er ooit lakbeschadiging komen, dan zie je dezelfde kleur en valt die minder op.

Lak voor over deze grondverf

Na het aanbrengen van de Flexa Pure Grondlak kan je deze overschilderen met een watergedragen lak na keuze. Voor het beste verfsysteem raden we je aan om een Flexa Pure lak te gebruiken. Je hebt hierin de keuze uit de volgende lakken:

Flexa Pure Grondlak online bestellen

Online bestel je bij ons alle Flexa Pure verf in iedere kleur na keuze. We zijn een officiële Flexa Pure dealer waardoor je altijd verzekerd bent van 100% kwaliteit en kleur. We hebben altijd ruime voorraden en kunnen direct leveren. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Kwaliteit Doe-het-zelf
 • Rendement 10 m2 per liter
 • Ondergrond hout (gegrond)
 • Verwerkingstemperatuur > 10 °C
 • Overschilderbaar na 10 uur
Rendement: 10 m2 per liter
Overschilderbaar na: 5 uur
Stofdroog na: 1 uur
Basis Acryl (waterbasis)
Productgarantie: Ja
Kleurgarantie: Ja

Wij zijn een officiële dealer van het merk Flexa. Dit houdt in dat wij direct bij Flexa inkopen en ook een mengmachine van Flexa hebben. Hierdoor kunnen we alle kleuren mengen en direct leveren. Daarnaast profiteer je van nog veel meer voordelen wanneer je Flexa verf bij ons koopt:

 • Snelle levering
 • Keuze uit alle kleuren (ook niet Flexa kleuren)
 • Extra veel voordeel
 • Kleur- en productgarantie
 • Officiële Flexa mengmachine
 • Flexa Pure Dealer (exclusieve Flexa lijn)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Lees voor gebruik altijd eerst het technisch blad:

Flexa Pure Grondlak technisch blad

Veelgestelde vragen

Voor het beste resultaat raden we aan de Anza Elite Vilt roller te gebruiken.

Gebruik altijd een goede kwast zodat je geen haren verliest en mooi eindresultaat krijgt. Wij adviseren daarom de Anza Titanim Aqua rond te gebruiken. Maat 12 wordt het meest gebruikt om de randjes en hoekjes netjes te schilderen.

Het beste past hier natuurlijk een Flexa Pure lak bij. Deze heb je in het mat, zijdeglans of hoogglans.
Schilder je liever met ander merk? Dan is dit ook zeker mogelijk. Gebruik dan wel altijd een watergedragen (acryl) aflak.

Het Engelse woord voor grondverf is primer. Maar in de Nederland wordt er met primer toch vaak wat anders bedoelt. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, mdf, steen, hout etc.

Het verbruik is ongeveer 10 m2 per liter. Het oppervlak van een dichte deur aan 2 kanten is ongeveer 4 m2. Je kan met 1 liter dus twee en een halve deur schilderen. Een trap is vaak tussen de 8 – 10 m2 waardoor je met 1 liter vaak precies genoeg hebt voor 1 trap.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Flexa Pure Lak Mat
Flexa Pure Lak Zijdeglans
Flexa Pure Lak Hoogglans
Anza Vilt Elite Lakroller