CetaBever Vlonder- & Terrasolie UV

Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

CetaBever Vlonder & Terrasolie UV is een watergedragen, zijdematte olie voor buiten. De olie dringt diep door in het hout en beschermt het hout tegen vergrijzing en barsten. De olie kan gebruikt worden voor zowel behandeld als onbehandeld hout.  Daarnaast is de olie sterk impregnerend en verrijkt de olie de natuurlijke houtkleur. Met 1 liter CetaBever Vlonder & Terrasolie UV kan ongeveer 18 m2 behandeld worden. Overschilderen kan na 4 uur bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

 • Voedt en beschermt
  CetaBever Vlonder- & Terrasolie UV dringt diep door en voedt daarmee het hout. Ook voegt de olie een beschermend effect toe aan het hout waardoor vergrijzing en barsten voorkomen worden.
 • Beschermt tegen vergrijzing
  Het hout dat bewerkt is met deze olie voorkomt vergrijzing van het hout waardoor de originele staat van het hout behouden blijft.
 • Verrijkt de natuurlijke houtkleur
  De olie zorgt ervoor dat die natuurlijke houtkleur verrijkt wordt waardoor het hout er weer prachtig uit gaat zien. Je hout straalt na behandeling met de olie weer als nooit tevoren!
 • Sterk impregnerend
  Zoals beschreven dringt de olie diep door in het hout waardoor de olie ook sterk impregnerend is wat er voor zorgt dat het hout goed beschermd wordt.

Online CetaBever Vlonder- & Terrasolie UV kopen

Uiteraard kun je bij ons CetaBever Vlonder- & Terrasolie UV online voordelig kopen. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Vóór 22:00 besteld op een werkdag = volgende dag nog in huis. Toch op zoek naar een ander product van CetaBever? Of ben je op zoek naar een product van een ander merk dat wij verkopen op onze website? Bekijk dan ons ruime assortiment.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen over CetaBever Vlonder- & Terrasolie UV of kom je er niet uit binnen ons uitgebreide assortiment? Onze verfexperts staan voor je klaar! Neem contact met ons op als je vragen hebt, dan vertellen we je graag meer.

 

Alternatieven binnen Bangkirai Olie

Hermadix Bangkirai Olie
Hermadix Douglas Olie Naturel
Finess Terras-en Vlonderolie
CetaBever Vlonder & Terras Anti-Slip

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op