Cetabever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect

Kleur
Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Met de CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect bescherm je je buiten houtwerk met behoudt van de natuurlijke uitstraling. Zo is je tuinhuis of schuur uitstekend beschermd tegen regen, vocht en UV. De CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk effect is een transparante beits op waterbasis en biedt bescherming tot 5 jaar! Door de natuurlijke uitstraling is deze beits een veel gekozen keuze voor schuren en tuinhuizen.

Kenmerken:

 • Bescherming tot 5 jaar
  CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect beschermt het hout tot wel 5 jaar.
 • Beschermt de ondergrond tegen regen en vocht, al 1 uur na aanbrengen
  Al na 1 uur na het aanbrengen wordt het hout beschermt tegen regen. Waardoor de beits ook op regenachtige dagen aangebracht kan worden.
 • Vocht- en weerbestendig
  De beits is vocht- en weersbestendig. Hierdoor is al het hout buiten goed beschermd tegen de verschillende weersinvloeden.
 • Snel en gemakkelijk
  CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect is snel en makkelijk aan te brengen. Iedereen kan het product gebruiken en dat maakt werken met deze beits zo fijn.

Breng genoeg lagen aan

Voor het beste resultaat in het belangrijk dat je genoeg lagen aanbrengt. Voor de CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect wordt aangeraden om 3 lagen aan te brengen. Je doet met deze beits ongeveer 14 m2 per liter. Je kan dus met 2,5 liter CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect ongeveer 35 m2 1 laag geven.

Droogtijden

De CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect is op waterbasis en daarom extra snel droog. Houd altijd de droogtijden aan voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

Droging:Bij 10°C:Bij 20°C:
Stofdroog:1 uur30 minuten
Schuurbaar:8 uur4 uur
Overschilderbaar:8 uur4 uur
Doorgehard:14 dagen7 dagen

Keuze uit blank of Douglas

De CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk Effect is verkrijgbaar in blank (kleurloos) of douglas (bruinere tint). Wanneer je voor blank kiest gebeurd er niets met de kleur van het hout. Bij douglas kleur je deze op naar een bruine hout tint. Bij beide blijft het houteffect mooi zichtbaar.

CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk effect kopen

De CetaBever Schuur & Tuinhuis Natuurlijk effect koop je voordelig online of in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal. Wij zijn een officieel dealer van Cetabever, dus kan je vertrouwd bij ons bestellen. Online betalen doe je eenvoudig en veilig via Ideal of een van de andere betaalmogelijkheden.

 

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Beits & Houtolie

Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Titanium Aqua Kwast Plat

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op