Praxis kleuren bestellen

Heb je een mooie kleur van de Praxis kleurenwand gevonden en wil je deze laten mengen op bijvoorbeeld Sikkens of Sigma verf? Dan is dat geen probleem! Bij ons kan je namelijk alle Praxis verf kleuren laten mengen. In onze officiële mengmachines staan alle kleuren die je bij de Praxis tegen komt. Zo kunnen wij deze kleuren mengen op o.a muurverf, lakverf, grondverf, betonverf en beits.

Hoe bestel je online een Praxis verfkleur?

Online een Praxis kleur bij ons bestellen is heel eenvoudig. Eerst selecteer je de verf die je wilt hebben (weet je niet precies welke verf je moet kiezen, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor advies). Nadat je de juiste verf hebt gekozen, selecteer je via onze online kleurenwaaier de kleur die je zoekt. Zo zien wij exact welke verf en welke kleur we voor je moeten mengen.

Praxis kleuren op Sikkens verf

Wil je met professionele verf van Sikkens schilderen, maar wel een Praxis kleurtje gebruiken? Dan is dat bij ons gewoon mogelijk. Alle kleuren van de Praxis staan namelijk in onze Sikkens mengmachines. Zo kan je schilderen met de beste verf en ga je voor een optimaal eindresultaat.
Veel gebruikte Sikkens verven zijn:

Naast deze veel gebruikte Sikkens verven heb je natuurlijk nog veel meer keus. Bekijk hier al onze Sikkens verf.

Sigma verf in een Praxis kleur

Iedere kleur van de Praxis is te mengen op alle soorten Sigma verf. Bij ons heb je de keuze uit de beste Sigma verf die ook door professionele schilders ook gebruiken. Zo zorg je voor het beste resultaat waarmee je voor jaren vooruit kan. Bekende Sigma verven zijn:

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op