NIeuwe Sikkens producten 2022

Nieuwe Sikkens producten vanaf 1-11-2022

Vanaf 1-11-2022 zijn er vier nieuwe Sikkens producten bijgekomen. Deze producten gaan zes oude producten vervangen. Door het blijven investeren en door ontwikkelen van hun verf, blijven ze de beste in de verfwereld. Ook deze nieuwe producten zijn weer beter dan hun voorgangers en loopt Sikkens weer vooruit op de concurrentie.

We zetten de vier nieuwe producten voor je op een rijtje:

Sikkens Alpha Primer

Met de Sikkens Alpha Primer is er één generieke primer voor onder alle Sikkens muurverf eindlagen. Hij is een stuk goedkoper dan zijn voorganger, Alphacryl Pure Primer maar is kwalitatief gezien minstens net zo goed. Door zijn isolerende vermogen is het een echte alles kunner en dé perfecte onderlaag voor zuigende ondergronden.

Ook is deze primer uitstekend geschikt voor het isoleren van vieze vlekken zoals nicotine of waterschades. De Sikkens Alpha Primer vervangt dan ook de Sikkens Alpha Isoprimer.

Sikkens Alpha Superfix

De Sikkens Alpha Superfix is een geheel nieuw product en wordt door Sikkens omschreven als de best rolbare voorstrijk die er is. Een groot voordeel is dat deze voorstrijk een witte waas achterlaat, waardoor je makkelijk kan zien waar je bent gebleven. Door dit nieuwe product gaat Sikkens stoppen met de Sikkens Alpha Muurfix en de Alpha Aquafix.

De Sikkens Alpha Superfix is te gebruiken voor zowel binnen als buiten en is overschilderbaar met alles Sikkens muurverven.

Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat

Met de Sikkens Alpha Plafond Extreem hebben ze de huidige Sikkens Alphacryl Plafond nog beter gemaakt. Grote verschillen zijn de matheid (deze is nog matter) en de schrobklasse. Deze valt nu onder schrobklasse 1 en kan hierdoor ook op de muren gebruikt worden.
Een flinke upgrade dus voor een nog beter resultaat bij het schilderen van het plafond.

Sikkens Alpha Primer Exterior

Speciaal voor buiten heeft Sikkens nu één primer waarmee je alle buitenmuren kan voorbehandelen. Hierna is de Sikkens Alpha Primer Exterior overschilderbaar met alle soorten buitenmuurverf van Sikkens. Door de dekkende laag is de Alpha Primer Exterior direct op iedere lichte kleur mengbaar.

Dit product vervangt de Sikkens Alpha Primer SF.

De volgende producten gaan uit het assortiment

In november van 2022 zijn er in totaal zes Sikkens producten vervangen of verbeterd. Deze kan je vanaf dan ook niet meer bestellen. Mocht je in het verleden wel een van deze producten gebruikt hebben, dan kan je hier makkelijk welk product daar voor in de plaats is gekomen. We adviseren dan ook om het nieuwe product te kiezen.
We zetten de producten die uit het assortiment gaan op een rijtje met daarbij het vervangend product:

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op