Flexa Pure kleuren

Flexa Pure of ook wel Pure by Flexa Colorlab genoemd is een speciaal kleurenpallet dat ontworpen is door de kleurspecialisten van Flexa. Door klassieke kleuren te combineren met moderne tonen zijn deze kleuren immens populair. De kleuren zijn in iedere ruimte toepasbaar en met de keuze uit meer dan 200 kleuren zit er altijd een geschikte kleur tussen.

Flexa Pure kleuren bekijken

Hieronder vind je een makkelijk overzicht van alle kleuren die in de Flexa Kleurenwaaier staan. Wil je de kleuren per onderdeel bekijken, dan kan je op deze pagina ook alle kleuren individueel bekijken. Let wel goed op dat kleuren op een beeldscherm er altijd anders uitzien dan in het echt. Wel kan je deze gebruiken voor een indicatie.

Flexa Pure kleuren vergrijsd
Flexa Pure kleuren natuurlijk
Flexa Pure kleuren felle

Flexa Pure kleuren bestellen

Online zijn alle kleuren van de Pure collectie bij on te bestellen. Ook hebben we de volledige Flexa Pure verf lijn. Deze lijn bestaat uit topkwaliteit muurverf, lakverf, grondverf en krijtverf. Je kiest eerst de soort verf die je zoekt en vervolgens selecteer je eenvoudig via de online kleurenwaaier de Flexa Pure kleur die wilt. Wij zien vervolgens precies welke kleur je hebt gekozen en gaan die voor je mengen.

Met onze officiële mengmachines ben je altijd verzekerd van kleurgarantie. Zo hoef je je niet druk te maken dat de kleur verkeerd is en mocht dit toch het geval zijn, dan ontvang je altijd de juiste kleur.

Flexa Pure kleuren op Sikkens verf

Schilder je liever met Sikkens verf, maar wil je wel een kleurtje van de Flexa Pure kleurenwand. Dan is dat geen probleem! De gehele kleurencollectie staat namelijk ook in de Sikkens mengmachine. Je kan dus gewoon je favoriete Sikkens verf gebruiken (onze tip, de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF).

Het is ook mogelijk om de Flexa Pure kleuren op andere merken zoals Sigma te mengen. 

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op