Real Stone

Flexa Pure

Wat wil je schilderen?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Wat is Flexa Pure?

Flexa Pure is een speciale ontwikkelde lijn binnen het Flexa assortiment. Deze premium lijn staat bekend om hun eigen unieke kleuren en duurzame kwaliteit verf. De kleuren van Pure by Flexa zijn speciaal door kleurspecialisten van Flexa samengesteld. Deze kleuren worden dan ook veel door interieur stylisten gebruikt.

De Pure by Flexa is een exclusieve lijn en alleen verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde dealers zoals ons. Naast online kan je als verkooppunt ook terecht in onze verfwinkels in Breda of Roosendaal.

Flexa Pure kleuren

De Flexa Pure kleuren zijn verdeeld in drie soorten kleuren: vergrijsd, natuurlijk & felle pastels. Dit noemen ze ook kleurfamilies en bestaan ieder uit kolommen van 5 kleuren. Door deze bij elkaar te plaatsen is het eenvoudiger de juiste kleurcombinaties te maken. De 5 kleuren bestaan uit drie kleuren die je als basiskleur kan gebruiken en 2 kleuren die je als accentkleuren kan gebruiken.

De kwaliteit van Pure by Flexa

De Flexa Pure lijn bestaat uit de beste kwaliteit verf van Flexa. Je kan deze verf zelfs vergelijken met professionele verf. Hierdoor krijg je altijd een mooi resultaat met een echte Pure kleur na keuze.

Door het brede assortiment verf kan je met Flexa Pure verf je hele woning met topkwaliteit verf schilderen.

Het assortiment Flexa Pure

Flexa Pure bestaat uit een volledig assortiment verf om je hele woning een nieuwe kleur te geven. Je hebt de keuze uit muurverf voor de wanden en plafonds en topkwaliteit lak voor je deuren, plinten, kozijnen en zelfs de trap. Het volledige assortiment van Flexa Pure is op waterbasis en uitsluitend binnen te gebruiken. Omdat je met deze verven je hele woning kan schilderen, zetten we alle ruimtes met daarbij de juiste Flexa Pure verfkeuze op een rijtje:

Meer van de Vergrijsd collectie

Vergrijsd
Vergrijsd Subtle Tundra
Vergrijsd Subtle Stone
Vergrijsd Subtle Taupe
Vergrijsd Subtle Greige
Vergrijsd Subtle Bean
Vergrijsd Subtle Grey

Dit heb je ook nodig

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Verfbakjes
KIP 3308 Washi-Tec® schilderstape gold

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op