De beste Sikkens verf voor binnen

Ben je van plan binnen alles te gaan schilderen en wil je dit met goeie verf gaan doen? Gebruik dan net als de professionele schilder, verf van het merk Sikkens.

Op deze pagina leggen we je precies uit welke Sikkens verf je het beste kan gebruiken voor bepaalde ruimtes of objecten. Zo kan je net als de schilder dezelfde verf gebruiken en hoef je geen dure schilder meer in te huren! De Sikkens verf die een schilder gebruikt is trouwens niet te koop bij de bouwmarkt, Je kan deze alleen bij  geselecteerde Sikkens dealers kopen. Wij zijn een Online Sikkens Specialist en mogen hierdoor professionele Sikkens verf verkopen aan iedereen (je hoeft dus geen schilder of bedrijf te zijn).

Sikkens verf voor deuren, kozijnen, plinten en de trap

Voor al je houtwerk binnen zoals deuren, kozijnen, plinten, meubels maar ook vloeren en de trap heeft Sikkens de Rubbol BL Rezisto lijn. Deze lijn bestaat uit een lakken op waterbasis die extreem kras- en slijtvast en huidvetresistent zijn. Dit zijn precies de eigenschappen die een goede binnenlak moet hebben. De Sikkens Rubbol BL Rezisto lakken zijn verkrijgbaar in de glangraden mat, zijdeglans (satin), halfglans (semi-gloss) en hoogglans (high gloss). De meest gekozen is de zijdeglans (satin) variant. Dit is ook de glansgraad en variant die wij aanraden. Het heeft de mooiste uitstraling en de lak vergeelt nooit.

De beste Sikkens lak voor binnen is dus de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin.

Sikkens verf voor de woonkamer

De beste Sikkens muurverf voor in de woonkamer is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Dit is een extra matte muurverf met een perfecte vloei dat zorgt voor een gegarandeerd strak eindresultaat. Ook is deze muurverf zeer goed schoon te maken en valt die onder schrobklasse 1. Je hebt met deze muurverf de keuze uit iedere kleur die bestaat. Ook kleuren van andere merken zijn te mengen op deze muurverf.

Sikkens Plafondverf

Speciaal voor het plafond heeft Sikkens de Sikkens Alphacryl Plafond. Dit is speciale verf die alleen geschikt is voor het plafond. Met deze plafondverf krijg je altijd een baan en streeploos plafond.
Ga je de muren en plafond dezelfde kleur schilderen, dan kan je de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF ook voor het plafond gebruiken.

Sikkens verf in de keuken

De beste muurverf keuze in de keuken is de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean. Deze muurverf heeft de unieke Stain Shield Technology. Dit zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in de verflaag. Hierdoor zijn muren gemakkelijk schoon te maken en blijven ze langer mooi.

Naast de keuken, kan je deze muurverf natuurlijk ook gebruiken voor de rest van je woning. Dit is vooral aan te raden wanneer je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt die nog wel eens de muren vies maken.

Wil je de keukenkastje schilderen, dan kan je hiervoor de Sikkens Rubbol BL Rezisto lak gebruiken.

Sikkens verf voor de badkamer

Om je badkamer zo mooi en hygiënisch mogelijk te houden, raden we je aan de Sikken Alpha Humitex SF te gebruiken. Deze muurverf is namelijk speciaal voor vochtige ruimtes en zorgt ervoor dat er geen schimmels gaan groeien.

Kozijnen en deuren in de badkamer kunnen gewoon met een Sikkens Rubbol BL Rezisto lak geschilderd worden.

Sikkens verf voor de slaapkamers

Voor de wanden van de slaapkamer kan je natuurlijk dezelfde muurverf als de woonkamer gebruiken. Dat is de beste keus, maar misschien wel te goed. Je hebt namelijk ook een voordeligere Sikkens muurverf, dat is de Sikkens Alpha Projecttex. Dit is een universele matte muurverf die geschikt voor grote projecten of ruimtes die minder intensief gebruikt worden.

Sikkens kleuren

Naast de de juiste verf is de kleur natuurlijk net zo belangrijk (of misschien zelfs belangrijker). Het grote voordeel wanneer je Sikkens verf kiest, is dat deze op iedere kleur na keuze te mengen is. Naast populaire kleuren als Ral 9010 of Ral 9016, kan je ook kiezen voor kleuren van bijvoorbeeld Flexa, Little Greene of Farrow & Ball.
Je hebt de keuze uit meer dan 50.000 kleuren en deze selecteer je gemakkelijk met onze online kleurenwaaier. Kies eerst de verf die je wilt gebruiken en vervolgens kan je de kleur kiezen die je wilt. Zoek je een kleur en staat die er niet bij? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Sommige kleuren staan niet online, maar wel in de Sikkens mengmachine.

Waar is Sikkens verf te koop?

Bij Verf-plaza.nl ben je aan het juiste adres om al je Sikkens verf te kopen. Wij zijn een Online Sikkens Specialist en verkopen uitsluitende echte Sikkens verf met kleur garantie. Ook bieden we onze verf aan voor de scherpste prijzen en kan je profiteren voor kortingen tot 50%. Zo betaal je nooit teveel en ben je verzekerd van de beste Sikkens verf in iedere kleur na keuze.

Voordelen van een Online Sikkens Specialist:

  • De beste service
  • Product- en kleurgarantie
  • Keuze uit alle kleuren
  • Gratis professioneel advies
  • Originele verf en kleurpasta’s

Producten in dit artikel

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op