Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

Vanaf29,37Incl BTW24,27Excl BTW
Liter
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Op voorraad - Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.
 • Extreem bestand tegen huidvet en krassen
 • Hoogglans op waterbasis

Beschrijving

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is een hoogglans verf voor binnen. Deze lak van Sikkens is op waterbasis maar heeft toch veel eigenschappen van een traditionele terpentinebasis verf. Dit komt doordat deze Sikkens verf een alkydemulsie is dit wil zeggen dat er “terpentine” in verwerkt zit waardoor de lak makkelijk schildert, uitstekende vloeiing en een hoge glans krijgt.

 • Huidvetresistent en krasvast 
  De BL Rezisto binnenlak van Sikkens is door de nieuwste bindmiddelen technologie uitstekend bestand tegen krassen en slijtage. Ook lelijke plekken naast de deurklink, trapleuning of andere plekken waar huidvet de verflaag aantast is bij het gebruik van Sikkens Rubbol BL Rezisto High verleden tijd
 • Makkelijk schilderen
  De perfect vloei, dekking en droging is de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss eenvoudig te schilderen, ook als je geen schilder bent
 • Geurarm
  Door de lage hoeveelheid oplosmiddel is heb je geen last van vervelende verflucht en zijn de lakken van Sikkens ook nog snel droog

Hoogglans op waterbasis voor binnen

De Sikkens Rubbol BL Rezisto High is een lak voor binnen en heeft een glimmende hoogglans uitstraling. Breng voor een goede glans altijd minimaal 2 lagen aan, 1 laag is niet voldoende voor een volle glans! Wil je liever geen hoogglans? Kies dan voor Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin (zijdeglans) of Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss (Halfglans)

Online Sikkens hoogglans binnenverf kopen

Uiteraard kan je Sikkens hoogglans binnenverf kopen in verschillende hoeveelheden en kleuren. Met onze mengmachines kunnen wij meer dan 50.000 verschillende kleuren maken in de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss. Je besteld deze binnenverf van Sikkens eenvoudig en voor de laagste prijs bij ons in de webshop. Dus ben je opzoek naar goedkope Sikkens binnenverf dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vragen? Onze experts beantwoorden al je vragen

Heb je vragen over hoogglans binnenverf van Sikkens? Of andere vragen over producten in ons ruime assortiment. Neem contact op met onze verfexperts en zij helpen je graag verder. Ook technische vragen over je verfklus kan je bij onze verfexperts terecht.

Veelgestelde vragen

Welke kwast heb ik nodig?

Gebruik de Anza Titanium Aqua Rond om mooi de randjes te schilderen. Met deze professionele kwast krijg je een mooi strak eindresultaat.

Voor een perfect glad eindresultaat adviseren wij de Anza Vilt Elite lakroller aan. Deze professionele lakroller is pluisvrij en is een van de meest gebruikte lakroller in Nederland.

Het type schuurpapier wat je het best kan gebruiken is afhankelijk van wat er geschuurd moeten worden. Hieronder zetten we een paar punten voor je op een rij:

 • Oude verflaag of slecht hechtende verf verwijderen: P40, P60 of P80.
 • Nieuw of kaal gemaakt hout schuren: P100 of P120
 • Opschuren van gegrond of bestaand redelijke kwaliteit schilderwerk: P120 of P150
 • Opschuren van schilderwerk in goede kwaliteit (matteren): P180, P220 of P240
 • Licht opschuren van een nieuwe verflaag: P240, P280 of P320

Naast het traditionele schuurpapier zijn ook uitstekende alternatieve in verschillende groftes Hieronder een aantal alternatieve op een rij gezet:

 • Schuurblokjes
 • Schuursponsjes
 • Scotch Brite
 • Schuurpapier voor machines

De soort tape de je kan gebruiken is afhankelijk van wat er afgeplakt moet worden. Hieronder zetten wij de belangrijkste richtlijnen op een rij:

 • Gladde en licht ruwe ondergronden:
  Voor extreem scherpe verflijnen adviseren wij de Kip 3308 Washi-Tec of ons voordeligere professioneel Oolex Schilderstape Gold te gebruiken. Deze schilderstapes zijn tot 3 maanden gemakkelijk verwijderbaar zonder dat deze lijmresten achterlaat of afscheuren.
 • Kwetsbare gladde en licht ruwe ondergronden:
  Ben je niet zeker dat de ondergrond die je wilt gaan afplakken sterk genoeg is; zoals behang, papier, recente geschilderde of slecht hechtende verflagen gebruik dan een tape met een lage kleefkracht zoals de Kip 309 Washi-Tec of onze voordeligere professionele Oolex Schilderstape Purple.
 • Gladde en licht ruwe ondergronden:
  De Kip 308 Masking tape is een professionele universeel inzetbare tape voor afplakken van verschillende ondergronden. Een voordeliger alternatief is de Oolex Crepe Masking Tape. Let op! Laat deze tapes niet te lang zitten om te voorkomen dat je de verflaag onder de tape mee lost trekt.

Om de juiste grondverf te kiezen voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss. Hebben wij de volgende richtlijnen voor je op een rij gezet:

Hout

Onbehandeld/kaal: 2 lagen Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Behandeld met oude terpentinebasis lakverf: 1 laag Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Een voordeliger professioneel alternatief: Oolex Aqua Primer

Kunststof

Onbehandeld/Kaal: 2 lagen Sikkens Rubbol BL Redox Multiprimer
Behandeld met oude terpentinebasis lakverf: 1 Laag Sikkens Rubbol Primer Extra
Een voordeliger professioneel alternatief: Oolex Aqua Multiprimer

Non Ferro metalen (Verzinkt staal, aluminium, koper)

Onbehandeld/Kaal: 2 lagen Sikkens Rubbol BL Redox Multiprimer
Behandeld met oude terpentinebasis lakverf: 1 Laag Sikkens Rubbol Primer Extra
Een voordeliger professioneel alternatief: Oolex Aqua Multiprimer

Ferro metalen (Ijzer en staal)

Onbehandeld/Kaal: 2 lagen Sikkens Rubbol BL Redox Multiprimer
Behandeld met oude terpentinebasis lakverf: 1 Laag
Sikkens Rubbol Primer Extra
Een voordeliger professioneel alternatief: Oolex Aqua Multiprimer

Je hebt de keuze uit meer dan 30.000 verschillende kleuren. Naast alle Sikkens kleuren, kan je ook kleuren van andere merken kiezen. Met onze officiële Sikkens mengmachine is iedere kleur te maken. Open onze online kleurenwaaier en kies een kleur na keuze.

 

Het gemiddelde rendement van de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is 11 m2 per liter.

Een voordeliger alternatief voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is de Oolex Aqua PU Gloss. Deze verf heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen, maar is een stuk voordeliger.


Dit heb je ook nodig

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Anza Vilt Elite Lakrolller
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks

Reviews

0
van de 10
1 2 3 4 5
0 reviews

Hulp of advies nodig?

Heb je hulp nodig met bestellen? Of advies nodig voor je verfklus? Neem contact met ons op via: