Goudhaantje Klik Telescoop Verfstok

Maat
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Goudhaantje Klik Telescoop Verfstok is een handig hulpmiddel voor schilders en klussers. Het is ontworpen om te worden gebruikt met verfrollers, inclusief de Farrow and Ball Roller Handle. Met een maximale lengte van 238 cm is het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te schilderen zonder dat je een ladder hoeft te gebruiken. De stok is gemaakt van fiberpijp, waardoor het lichtgewicht is, maar toch stabiel en stijf blijft tijdens het gebruik.

De trapsgewijze instelling betekent dat je de lengte van de stok kunt aanpassen aan je behoeften, en de vloeistofdichte bedieningsknop zorgt ervoor dat de stok stevig op zijn plaats blijft wanneer deze is ingesteld op de gewenste lengte. Daarnaast heeft de Goudhaantje Klik Telescoop Verfstok een stootbescherming en een ovaal gevormde aluminium verlenging, wat extra duurzaamheid en bescherming biedt.

Een ander handig kenmerk is het 8 mm schroefdraad, waardoor de verfstok compatibel is met vrijwel alle verfbeugels. Bovendien maakt dit schroefdraad de Goudhaantje Klik Telescoop Verfstok de enige die kan worden gebruikt in combinatie met de Farrow and Ball Roller Handle.

Al met al is de Goudhaantje Klik Telescoop Verfstok een ergonomische en veelzijdige tool die het schilderen een stuk gemakkelijker maakt, vooral als je grote oppervlakken moet schilderen of als je hooggelegen gebieden wilt bereiken zonder jezelf in gevaar te brengen op een ladder.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Farrow & Ball Roller Handle muurverfroller
Farrow & Ball Roller Handle
KIP 3308 Washi-Tec® schilderstape gold