Oolex Primer

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Oolex Primer is een grondverf op terpentinebasis te gebruiken voor houtwerk of bestaande verflagen. Deze grondverf heeft dekt goed en heeft een uitstekende hechting. Je schildert deze grondverf gemakkelijk met een kwast of roller. Na het aanbrengen van de primer is die goed te schuren en kan je deze hierna afwerken met een lak na keuze.

Kenmerken:

 • Uitstekende hechting op hout
 • Op terpentinebasis (alkyd)
 • Direct op alle kleuren mengbaar
 • Goed vullend
 • Goede dekking
 • Voor binnen en buiten gebruik

Overschilderbaar met alle lakken

Na het aanbrengen van deze primer is die overschilderbaar met alle terpentinegedragen lakken. Je kan voor een Oolex verfstysteem gaan waarbij de Oolex Pu Satin of Gloss uitstekende keuzes hierin zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om met een ander merk deze primer te overschilderen. Het is alleen belangrijk dat de lak ook op terpentinebasis is.

Grondverf op terpentine basis voor buiten en binnen

Omdat de Oolex Primer op terpentinebasis is wordt die voornamelijk gebruikt voor buiten op kozijnen en deuren. Mocht binnen liever ook op terpentine basis schilderen, dan is deze primer hier ook uitstekende geschikt voor. Zo kan je deze primer zowel binnen als buiten gebruiken.

 

 

Product informatie

 • Basis terpentinebasis (alkyd)
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 11 m2 per liter
 • Ondergrond hout (gegrond)
 • Overschilderbaar na 16 uur

Ons huismerk Oolex verkopen wij met succes al jaren in onze winkel en online. Naast de uitstekende kwaliteit heeft ons huismerk nog andere voordelen.

Goedkoper
Oolex is tot wel 30% goedkoper dan de bekende A-merken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol.

30.000 verschillende kleuren
Oolex verf is te maken in 30.000 verschillende kleuren. Ook kleuren van andere merken kunnen wij in Oolex maken.

Bewezen kwaliteit

Met succes verkopen wij al jaren ons huismerk in onze winkel en online. En niet alleen aan de consument. Ook professionele schilders schilderen met onze Oolex producten.

 

Oolex is een voordeliger professioneel alternatief  voor de bekende merken zoals Sigma en Sikkens.

Met veel aandacht hebben wij onze Oolex producten zelf samengesteld om de mooie balans tussen kwaliteit en prijs te creëren. Hierdoor verkopen wij met succes deze verf al jaren in onze winkels en online.

Naast professionele kwaliteit is ons huismerk een stuk voordeliger geprijsd dan de bekende A-merken.
Dus ben je opzoek naar uitstekende professionele verf en wil je niet de hoofdprijs betalen zoals bij de bekende merken dan is Oolex het merk voor jou!

 

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Gebruik de Anza Elite Lakviltroller voor perfecte dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Wij adviseren voor terpentinegedragen primers de Anza Titanium kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

 

Het Engelse woord voor grondverf is primer en beiden betekenen dus eigenlijk hetzelfde. Echter wordt er in Nederland vaak toch wat anders bedoeld wanneer we het over primer hebben. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, MDF, steen, hout en dergelijke.

Ja, de Oolex Primer is in meer dan 50.000 kleuren verkrijgbaar. Met onze officiële Oolex mengmachine kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken laten mengen in de Oolex Grondverf. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Titanium Kwast Rond
Oolex PU Satin
Oolex PU High Gloss

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op