Alabastine

Alabastine kopen? Alabastine biedt oplossingen voor bijna alle problemen wanneer je gaat schilderen. Ze staan vooral bekend om hun plamuren en vulmiddelen. Hiermee kan je gaten en oneffenheden in muren, plafonds en houtwerk opvullen en vervolgens overschilderen. Naast deze Alabastine vulmiddelen en plamuren, hebben ze nog meer handige producten die je helpen bij je verfklus. Denk hierbij aan Alabastine Voorstrijk Sneldrogend, Alabastine Houtreparatie en Alabastine Kit en Stickerverwijderaar.

14 resultaten
Standaard

Alabastine: het merk

Alabastine is een merk van reparatiemiddelen en verven dat wordt geproduceerd door de Alabastine BV, een Nederlands bedrijf dat sinds 1895 bestaat. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn en produceert een brede waaier aan producten voor het behangen en verven van muren en plafonds, waaronder behangplaksel, voorstrijkmiddelen, verf en grondverf. Alabastine staat bekend om de hoge kwaliteit producten en heeft een goede reputatie in de bouw- en decoratiebranche. Alabastine is ook actief in andere landen, zoals Duitsland en Frankrijk.

Welk Alabastine reparatiemiddel voor hout

Om houtwerk te repareren heeft Alabastine verschillende producten. Welk product je moet gebruiken is afhankelijk van de grote van de schade. Daarom worden de producten opgesplitst in vulmiddelen (grote schades) en plamuren (kleine schades). We zetten de producten voor je op een rijtje:

 • Houtrot
  Wanneer je last hebt van houtrot, moet je deze repareren met de Alabastine Houtrotvuller. Deze blijft na droging flexibel en vangt hiermee de werking van het hout gemakkelijk op.
 • Grote beschadigingen
  Schades tot 5 cm groot kan je het beste repareren met de Alabastine Houtreparatie. Deze 2 componenten vuller geeft een duurzame en strakke reparatie die jarenlang mee zal gaan.
 • Kleine beschadigingen kaal hout
  Wil je kleine krasjes of oneffenheden op hout plamuren? Gebruik dan de Alabastine Houtplamuur. Deze is speciaal gemaakt voor op hout.
 • Kleine beschadigingen op lak
  Voor beschadigingen zoals krassen op bestaande verf of grondverf moet je de Alabastine Lakplamuur gebruiken. Deze kan gebruikt worden op lak en grondverf.
 • Houtrot impregneren
  Is je hout zacht geworden, dan kan je deze behandelen met de Alabastine Houtrotimpregneer. Hiermee versterk je het hout en wordt het weer hard.

Alabastine voorstrijk

Alabastine kan je ook gebruiken om nieuw gestucte muren voor te strijken. De Alabastine Voorstrijk Sneldrogend is een veel gebruikte voorstrijk voor o.a pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten. deze heft de zuigende werking op, waarna je deze met iedere muurverf na keuze kan afwerken. Wil je dus je woning voorstrijken om vervolgens te schilderen? Gebruik de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend.

Alabastine muurreparaties

Heb je gaatjes of oneffenheden op de muur? Dan kan je deze makkelijk en duurzaam repareren met Alabastine. Je hebt hierin verschillende producten. De meest gebruikte is de Alabastine Muurvuller. Hiermee repareer je eenvoudig gaten tot 2 cm. Daarna kan je deze eenvoudig overschilderen met iedere muurverf.

Alabastine kopen

Online is het kopen van Alabastine producten eenvoudig en voordelig. Ook profiteer je van snelle levering waardoor je de volgende dag al aan de slag kan gaan me je klus. Veelal bieden wij ook Alabastine aanbiedingen waardoor je spot-lage prijzen treft. Heb je vragen over welk product je het beste kan gebruiken, dan kan je altijd contact met ons opnemen.