Alabastine Voorstrijk Sneldrogend

Inhoud
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Met de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend Transparant behandeld je snel en gemakkelijk al je nieuw gestucte muren. Na 3 uur is deze voorstrijk al droog en kun je meteen verder gaan met schilderen.
Je gebruikt de de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend om de zuiging van de muur tegen te gaan en het zorgt voor een betere en egale dekking van de verf.

Kenmerken:

  • Sneldrogend (na 3 uur overschilderbaar)
  • Veel rendement (gemiddeld 10m2 per liter)
  • Voor binnen en buiten
  • Geschikt voor op o.a  pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten

Alabastine Voorstrijk

Ben je van plan te gaan schilderen en is de ondergrond nog onbehandeld? Dan is het verstandig een goede voorstrijk te gebruiken. De Alabastine Voorstrijk producten zijn zeer geschikt om onder andere stenen muren, steenachtige ondergronden en gestucte wanden te behandelen. Waarom heb je een Alabastine Voorstrijk nodig? De Alabastine Voorstrijk voorkomt dat een ondergrond de (muur)verf opzuigt, zo voorkom je vlekken en strepen en is een goede dekking gegarandeerd. Dit heeft als resultaat dat je voor het zelfde oppervlak minder verf nodig zal hebben wanneer je gebruik maakt van een Alabastine Voorstrijk.

Alabastine Voorstrijk voor behang en verf

Ben je van plan te gaan behangen in plaats van te schilderen? Dan heb je aan een voorstrijk van Alabastine een juist product. Ook voor behanglijm en behangplak geldt dat dit opgezogen kan worden door een ondergrond wanneer deze niet voorbehandeld wordt met bijvoorbeeld een Alabastine Voorstrijk. Het gebruik van een Alabastine Voorstrijk zorgt dus voor een beter en strakker resultaat wanneer je gaat behangen. Dit is dus de ideale voorbehandeling voor je muur wanneer je gaat behangen of schilderen.

Overschilderbare Alabastine voorstrijk

Na het aanbrengen van de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend kan je deze overschilderen met een muurverf na keuze. In ons assortiment hebben wel alle soorten kwaliteit muurverf. Je kan kiezen voor een professionele muurverf van Sikkens, Sigma of een voordelig professioneel alternatief zoals Oolex. Daarnaast hebben we ook nog doe-het-zelf kwaliteit van Flexa en Histor.
Bekijk hier ons gehele muurverf assortiment.

Alabastine Voorstrijk Sneldrogend kopen

Bij Verf-plaza koop je Alabastine Voorstrijk Sneldrogend regelmatig in de aanbieding. We bieden altijd voordelige prijzen voor een goede set producten. Heb je vragen of advies nodig over het kiezen van een passende voorstrijk, of de Alabastine Voorstrijk? Neem dan contact op met een van onze specialisten en ga aan de slag met je schildersklus!

Product informatie

  • Basis waterbasis (acryl)

Het gemiddelde verbruik is ongeveer 10 m2 per liter.

Met een 10 liter emmer kan je dus ongeveer 100 m2 muur mee voorstrijken.

Let op! Dit is een gemiddeld rendement en geldt voor de meeste binnenmuren . Heb je een sterk zuigende ondergrond, dan kan het gemiddelde lager uitvallen.

Gebruik voor het aanbrengen van de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend een blokwitter (blokkwast). Je hebt bij onze de keuze uit twee kwaliteiten:

Moet je veel m2 voorstrijken, dan raden we je aan om maat 4 x 14 te gebruiken.

Let er op dat je de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend alleen aanbrengt op zuigende ondergronden. Dit zijn ondergronden zoals nieuw stuc of pleisterwerk.

Gebruik de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend  nooit wanneer de muur al een keer geschilderd is of wanneer er al een voorstrijkmiddel is gebruikt.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Verpakking

Verf is natuurlijk kwetsbaar en daarom pakken we iedere bestelling zorgvuldig in. We gebruiken enkel gerecycled karton.

Lees voor gebruik altijd het technisch blad:

Alabastine Voorstrijk Sneldrogend Technisch blad

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Blokwitter Hout
Anza Wegwerp Blokwitter
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF de beste muurverf
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF