Alabastine Houtrot Reparatieset

Inhoud
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Houtrot Reparatieset is een handige oplossing voor het perfect en duurzaam herstellen van hout dat beschadigd is door houtrot. Deze complete set bevat alle benodigdheden, waaronder Alabastine Houtrotimpregneer, Alabastine Houtrotvuller, een speciale reparatiespatel, een mengplateau en een uitgebreide handleiding.

Met behulp van Alabastine Houtrotimpregneer versterk je verzwakt hout. Deze impregneer dringt diep in het hout door, verhardt zacht hout en voorkomt verdere verslechtering.

De Alabastine Houtrotvuller is perfect voor het opvullen en repareren van beschadigingen veroorzaakt door houtrot. Het kan worden toegepast op alle houten oppervlakken, zoals deuren, kozijnen, trappen en meubels.

Na droging blijft het product flexibel, waardoor het de natuurlijke beweging van het hout gemakkelijk kan opvangen. De gerepareerde plek heeft dezelfde eigenschappen als hout, waardoor je erin kunt schroeven, spijkeren en boren. Schuren en schaven vormen geen probleem. Bovendien is de reparatie overschilderbaar met elke soort acryl- en alkydverf of beits.

Product informatie

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Alabastine Kit en Stickerverwijderaar
Alabastine Kneedbaar Hout
Alabastine Allesvuller
Alabastine Spackvuller