Finess Magneetverf

Inhoud
Kleur
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

We laten je graag kennis laten maken met de wereld van magneetverf. Magneetverf is een innovatief product dat elke wand of paneel transformeert in een magneetmuur, een zogenaamde ‘magic wall’. Ideaal voor het ophangen van briefjes, vakantiefoto’s, boodschappenlijstjes en tekeningen. Het biedt een dynamische en levendige verzamelplek in je huis of op kantoor.

Wat is magneetverf?

Magneetverf bevat ijzerdeeltjes die oppervlakken magnetisch maken. Dit maakt het mogelijk om magneten te gebruiken op plekken waar je dit normaal gesproken niet zou verwachten, zoals muren, deuren of meubelstukken. Onze Finess Magneetverf is van hoge kwaliteit, veilig, milieuvriendelijk en geeft geen nare geuren af.

Magneetverf aanbrengen: Het stappenplan

Wil je aan de slag gaan met magneetverf? Volg dan ons handige stappenplan om de verf correct aan te brengen:

 1. Plak het oppervlak af – Bepaal het gebied dat je wilt schilderen en gebruik schilderstape om strakke randen te creëren.
 2. Schuur de ondergrond – Zorg voor een gladde, vetvrije ondergrond voor het beste resultaat.
 3. Dek de vloer af – Bescherm je vloer tegen verfspetters met afdekfolie of oude lakens.
 4. Breng de verf aan – Meng de verf goed door en breng deze aan met een kwast of kortharige roller bij kamertemperatuur.
 5. Breng meerdere lagen aan – Voor optimale magnetische werking, breng 2 tot 3 lagen aan en laat deze goed drogen.

Finess Magneetverf productomschrijving

Finess Magneetverf is een topkwaliteit magneetverf in ons assortiment. Deze verf maakt het mogelijk om elke gewenste ruimte in je huis of kantoor om te toveren tot een interactieve en creatieve plek. De verf is overschilderbaar met elke verfkleur, waardoor je niet beperkt bent in je creatieve uitingen.

Hoeveel lagen Finess Magneetverf?

Voor het beste magnetische effect raden we aan om minimaal 2 tot 3 lagen Finess Magneetverf aan te brengen. Laat elke laag minstens 4 uur drogen voordat je een nieuwe laag aanbrengt, en zorg ervoor dat de verf volledig uithardt (minstens 24 uur) voordat je deze overschildert met een andere kleur.

Magneetverf kopen bij Verf-plaza

Bij Verf-plaza vind je Finess Magneetverf, de perfecte keuze voor jouw volgende project. Onze magneetverf is van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Bezoek onze webshop om jouw magneetverf vandaag nog te bestellen en begin met het creëren van jouw eigen magic wall! Heb je vragen of advies nodig over magneetverf of andere onderwerpen? Wij helpen je graag gratis en vrijblijvend met advies over producten en je klus! Neem contact met ons op.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)

Lees voor gebruik altijd eerst het technisch blad:

Finess Magneetverf technisch blad

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Titanium Aqua Kwast Plat
Anza Vilt Elite Lakroller
KIP 3308 Washi-Tec® schilderstape gold