Flexa Kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace

Kleur van het Jaar 2024: Flexa Sweet Embrace

De Flexa kleur van 2024 is Sweet Embrace geworden. Sweet Embrace is een vergrijsde zachtroze kleur die mooi te combineren is met de rest van het Flexa Kleurenpalet.

Sweet Embrace™ is wordt door Flexa omschreven door de zachtheid van veren en de subtiliteit van avondwolken. Het geeft een gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid in woon- en werkruimtes.

Sweet Embrace op de muur

Ideale kleur voor een babykamer

Sweet Embrace is een populaire kleur voor babykamers wanneer je een meisje hebt. De zachte vergrijsde roze kleur straalt rust uit en is sprookjesachtig.

Wanneer je een kinderkamer wilt schilderen met de kleur Sweet Embrace wilt schilderen, dan dviseren we je de Sikkens Alphatex SF te gebruiken. Deze heeft namelijk de hoogste binnenluchtkwaliteit (IAQ A+).

kinderkamer flexa kleur

Sweet Embrace kopen

Wil je met de kleur Sweet Embrace gaan schilderen? Dan koop je deze kleur bij ons in alle soorten verf. Het is een kleur uit de Flexa collectie en is natuurlijk te koop in alle Flexa verf (ook de Pure collectie). Schilder je liever met professionele kwaliteit, dan raden we je aan om Sikkens verf te gebruiken.

Veel gekozen verf in de kleur Sweet Embrace zijn de Flexa Creations Muurverf Extra Mat en de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Beide hebben een mooie matte uitstraling waardoor de kleur nog mooier tot zijn recht komt.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op