Cetabever Vloer & Parketlak Transparant

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

CetaBever Vloer- & Parketlak Transparant

CetaBever Vloer- & Parketlak Transparant is een watergedragen lak die het hout beschermt en verzorgt. Hierdoor zorgt de transparante kleur ervoor dat de houtnerf zichtbaar blijft. De lak is kras- en slijtvast, beschermt tegen vlekken en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Daarnaast is de lak sneldrogend waardoor het overschilderen al na 4 uur kan beginnen wanneer de temperatuur rond de 20 graden Celsius is tijdens het drogen. Met 1 liter van de lak kan ongeveer 12 m2 behandeld worden.

 • Maximaal kras- en stootvast
  CetaBever Vloer- & Parketlak Transparant geeft maximale bescherming tegen krassen en stoten waardoor al je vloeren in een mooie staat blijven verkeren. Door je vloeren met deze lak te behandelen krijgen krassen en stoten geen kans.
 • Sneldrogend
  Zoals vele andere lakken van CetaBever is ook deze lak sneldrogend wat betekent dat het overschilderen al kan beginnen na 4 uur bij een temperatuur van 20 graden Celsius. Bij lagere temperaturen kan deze tijd langer duren.
 • Beschermt tegen vlekken
  Krassen en stoten maakten al geen kans, maar ook vlekken zijn niet opgewassen tegen de formule van deze lak. Ook vlekken kunnen niet op jouw vloeren ontstaan wanneer ze behandeld zijn met CetaBever Vloer- & Parketlak Transparant.
 • Verrijkt natuurlijke houtkleur
  Omdat de transparante lak doordringt in je vloer wordt de natuurlijke houtkleur verrijkt. Dit geeft je vloer die extra speciale ‘look’.
 • Te mengen in elke gewenste transparante kleur
  De lak is te mengen in alle gewenste transparante kleuren zodat je genoeg keuze hebt voor je houten vloer.

Online CetaBever kopen

Natuurlijk kun je online CetaBever Vloer- & Parketlak Transparant kopen. Dat kan nu ook nog eens voordelig omdat er bij ons kortingen zijn tot wel 40%. Hierdoor betaal je nooit een veel te hoge prijs voor je verf. Ben je op zoek naar een ander CetaBever product, of wil je toch een van onze andere topmerken proberen? Bekijk dan onze website en vind het juiste artikel voor jouw verfklus. Bestel je voor 22:00 op een werkdag? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag nog in huis.

Vragen? We helpen je graag!

Weet je niet zeker of dit product de juiste is, of ben je toch nieuwsgierig naar een alternatief voor dit product? Onze verfexperts kunnen je vast en zeker verder helpen. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt en wij helpen je graag verder.

Alternatieven binnen Blanke lak

Finess Jachtlak
Trae Lyx Project & Trappenlak
Trae Lyx Parket & Vloerlak
Avis Interieurlak PU Zijdeglans

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op