Cetabever Tuinhoutbeits Sprayer

Op voorraad

37,49Incl BTW 30,98Excl BTW Adviesprijs: 52,9929%

 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

CetaBever Tuinhoutbeits Sprayer

CetaBever Tuinhoutbeits Sprayer is een spray waarmee gemakkelijk de schutting of het terras binnen enkele minuten behandeld kan worden. Hierdoor bescherm je al je tuinhout op een effectieve én efficiënte manier.  In 1 minuut kan namelijk al  ongeveer 1 m2 behandeld worden. De sprayer verdeelt het product in een waaier waardoor het oppervlak gelijkmatig behandeld wordt. Het voordeel van een sprayer ten opzichte van een kwast is dat je met een sprayer ongeveer 5 keer sneller klaar bent.

3 belangrijke kenmerken

 • 5x sneller dan met een kwast
  CetaBever Tuinhoutbeits Sprayer zorgt voor een snel en mooi resultaat. Door de gepatenteerde spuitmond ben je snel klaar met het beschermen van bijvoorbeeld je schutting of terras.
 • Gelijkmatig resultaat
  De drukspuit staat garant voor een gelijkmatig resultaat. Hierdoor ziet het oppervlak er na afloop prachtig uit! De sprayer verdeelt het product in een waaier en niet in een straal. Hierdoor ontstaat het gelijkmatige resultaat.
 • 1 m2 binnen 1 minuut
  Het sprayen met dit product gaat zelfs zo snel dat je tot wel één vierkante meter per minuut kan afwerken. Hierdoor bescherm je al je tuinhout op een snelle manier.

CetaBever Tuinhoutbeits Sprayer kopen

CetaBever Tuinhoutbeits Sprayer koop je voordelig op onze webshop. Toch op zoek naar een ander product van CetaBever, bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Bij ons kun je terecht voor producten van CetaBever of andere topmerken van de hoogste kwaliteit.

Met kortingen die kunnen oplopen tot 40% ben je bij ons verzekerd van een lage prijs. Bestel je voor 22:00 dan heb je het product de volgende werkdag nog in huis.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je interesse in CetaBever Tuinhoutbeits Sprayer of heb je vragen over een ander product? Onze experts beschikken over veel kennis en kunde en helpen je graag. Schroom niet en neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Gebruikt dit voor

Cetabever Schuttingbeits
CetaBever Vlonder- & Terrasolie UV

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op