Kan ik muurverf spuiten?

In principe is bijna alle muurverf op waterbasis (acryl) te spuiten. Maar tussen muurverven zit wel veel verschil. Zo zijn de goedkopere muurverf zoals de Flexa Powerdek en Histor Monodek minder goed te spuiten. Dit komt doordat deze muurverven minder fijn gemalen zijn en een hoger gehalte kalk/vulstoffen hebben. Hierdoor lopen verfspuitmachines eerder vast en is het eindresultaat minder mooi. Om deze reden raden wij dan ook altijd aan om een muurverf van professionele kwaliteit te gebruiken. Zo ga je voor een mooi eindresultaat die vaak ook nog goed afwasbaar is.

Wat is goede muurverf om te spuiten?

De beste muurverven om te spuiten zijn die van Sikkens en Sigma. Met deze professionele muurverf ga je voor een perfect resultaat. Sikkens en Sigma hebben verschillende muurverven die veel gespoten worden door zowel schilders als particulieren. We zetten de meest gebruikte muurverf om te spuiten op een rijtje:

  • Sigma Superlatex Mat
    Veruit de meest gebruikte muurverf om je huis te spuiten. Deze Allround is makkelijk te spuiten en is van professionele kwaliteit.
  • Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
    Door de mooie extra matte uitstraling is deze verf ideaal voor glad stucwerk. Ook is deze muurverf goed reinigbaar.
  • Oolex Pro Mat Color
    Dit is een voordelige en makkelijk te spuiten muurverf.

Muurverf om te spuiten online bestellen

Wanneer je gaat spuiten heb je meestal een grote hoeveelheid muurverf nodig. Deze kan je online voordelig en gemakkelijk online bij ons bestellen. We hebben altijd ruime voorraden en voordelige prijzen. Heb je veel emmers nodig, dan kan je bij ons ook altijd een offerte aanvragen. In veel gevallen kunnen we nog iets met de prijs doen en ben je nog goedkoper uit.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op