Gamma kleuren laten mengen op Sikkens verf

Heb je een leuke kleur gevonden bij Gamma, maar wil je liever met professionele verf van Sikkens schilderen? Dan is dat geen probleem! Alle kleuren van de Gamma staan namelijk in onze Sikkens mengmachines. Op deze manier kan je dus schilderen met de beste verf en de kleur die je wilt.
Kies de Sikkens verf die je wilt en open vervolgens onze online kleurenwaaier. Hierna kan je de Gamma kleuren selecteren en gaan wij deze voor je mengen.

Populaire Sikkens verf in een Gamma kleur zijn:

Afwasbare muurverf in een Gamma kleur

Zoek je extreem afwasbare muurverf voor bijvoorbeeld in de keuken en wil je die in een Gamma kleur? Dan kan je bij ons de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat bestellen. Dit is de best afwasbare muurverf van Sikkens en daarom ideaal voor ruimtes waarbij de kans op vlekken op de muur groot zijn. Je poets iedere vlek zo van de muur, zonder dat je daarna opglanzende plekken krijgt. De Sikkens Alpha Easy Clean is verkrijgbaar in 1, 2,5, 5 en 10 liter verpakkingen.

Online verf bestellen

Wanneer je de kleur weet en met welke verf je wilt schilderen is verf online kopen een makkie. De kleur selecteer je eenvoudig door aan te klikken in onze online kleurenwaaier en vervolgens weten wij exact welke kleur jij wilt. Verder ben je bij ons als Online Sikkens Specialist altijd verzekerd van product- en kleurgarantie op je aankoop.  Zo kan je er vanuit gaan dat de verf 100% echte Sikkens verf is en dat die gemengd wordt op een door Sikkens onderhouden mengmachine. Ook voor advies kan over welke verf je het beste kan gebruiken kan je bij ons terecht.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op