Avis Interieurlak PU Zijdeglans

Inhoud
Kies je glansgraad
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Avis Interieurlak PU Aqua, het ideale product voor een duurzame en stijlvolle afwerking van al uw houtwerk binnenshuis. Deze geavanceerde blanke lak is speciaal geformuleerd op basis van PU-acrylaat, waardoor het een glasharde bescherming biedt die tegelijkertijd sneldrogend en geheel reukloos is. Zijn unieke samenstelling maakt het niet alleen uitzonderlijk makkelijk in gebruik, maar garandeert ook weerstand tegen vocht, huidvet, de meeste huishoudelijke reinigingsmiddelen, diverse chemicaliën, en zelfs drinkalcohol.

Toepasbaarheid van Avis Interieurlak PU Aqua

Hoewel Avis Interieurlak PU Aqua robuust is, adviseren we om het niet te gebruiken op plaatsen waar het langdurig aan water wordt blootgesteld, vooral op horizontale oppervlakken. Perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van meubels tot vensters en deuren, en zelfs voor het afwerken van wanden, brengt deze lak een extra laag van elegantie en bescherming aan uw interieur.

Voorbehandeling van Avis Interieurlak PU Aqua

Voor een optimale hechting is een juiste voorbehandeling essentieel: zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, en vetvrij is, verwijder oude, loszittende laklagen, en zorg dat het vochtgehalte van het hout niet boven de 18% uitkomt.

Verwerking van de Avis Interieurlak PU Aqua

Avis Interieurlak PU Aqua is gebruiksklaar en kan direct met een kwast of roller aangebracht worden na goed roeren. Voor de beste resultaten, start met een eerste laag verdund met 10% water, gevolgd door twee onverdunde lagen. Zorg ervoor dat het gereedschap onmiddellijk na gebruik met water wordt gereinigd, en pas dit product alleen toe bij temperaturen boven de 12°C.

Kies uit een reeks afwerkingen – ultra mat, mat, zijdeglans, en hoogglans – om precies de look te krijgen die u wenst. Beschikbaar in verschillende inhoudsmaten (250 ml, 500 ml, 1 l, en 2,5 l) om aan elke behoefte te voldoen.

Avis Interieurlak PU Aqua online bestellen?

Bestel de interieurlak van Avis voordelig en snel bij Verf Plaza. Bestel je vóór 22.00 op de werkdagen, dan is het de volgende dag al in huis. Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op.

Product informatie

  • Basis waterbasis (acryl)

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Avis

Avis Interieurlak PU Zijdeglans
Avis Metaal Beschermingslak
Avis MDF Vulprimer Aqua
Avis Randsealer Aqua

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op