Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean aanbieding met extra korting

Verfwinkel in Dinteloord

Een verfwinkel in de buurt van Dinteloord? Verfplaza in Roosendaal staat al jaren bekend als de grootste verfspeciaalzaak met een ruim assortiment aan verfproducten en benodigdheden. Je kunt bij ons terecht voor een klein of groot schilderadvies. Bekende merken die we verkopen zijn: Sigma, Sikkens, Farrow & Ball en SPS. Kortom, een brede keuze voor zowel de particulier als de schilder of klusjesman. De winkel is makkelijk bereikbaar per auto met een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Verfplaza is een professionele verfzaak met een ruim assortiment in de buurt. Op 20 minuten rijden ligt onze winkel, waar je kunt profiteren van ons vakkundig advies. We doen dit niet alleen telefonisch of per mail, maar je kunt ook langskomen in onze winkel aan de Spoorstraat in Roosendaal. Ervaar hoe groot het assortiment is:

·        Farrow & Ball

·        Zinsser

·        Rust-Oleum

·        Sigma

·        Histor

·        Sikkens

·        Flexa

·        Zinsser

·        Südwest

·        Finess

Van de bovenstaande merken zijn we erkend dealer. De verfproducten van ieder merk worden onder de geleverde mengmachine van de fabrikant gemengd. De kleurnummers die je uitzoekt, zijn hierdoor 100% kleurecht. Behalve voor een uitgebreide uitleg van het verfproduct, kan je ook inspiratie opdoen bij de kleurenwand of kleurenwaaier. We helpen je graag bij het uitzoeken van een kleurtje.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Flexa Creations Muurverf Extra Mat
Flexa muurverf kleurentester