Sigma Colour Sticker

Kleur ColourSticker
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Met een Sigma Colour Sticker bekijk je gemakkelijk thuis favoriete Sigma kleur. De Sigma Colour Sticker is er in de 55 meest gekozen Sigma kleuren. Hierin staan veel populaire kleuren in zoals Intuitive, Singing Sand, In the Buff en nog veel meer.

Kenmerken:

 • Zelf klevend
 • 100% kleurechtheiid
 • Herbruikbaar

Waarom een Sigma Colour Sticker

Het grote voordeel van een Sigma Colour Sticker is dat je thuis de kleur kan bekijken voordat je alles gaat schilderen. Omdat de Colour Sticker klevend is, kan je deze aan de muur hangen en de kleur goed bekijken. Ook kan je de Colour Sticker herplaatsen en de kleur in verschillende ruimtes bekijken.

Tips voor gebruik van de Sigma Colour Sticker

Wanneer je de Sigma Colour Sticker wilt gaan gebruiken, hebben we een aantal tips hoe je deze het beste kan gebruiken. Zo kan je de kleur goed bekijken en weet je zeker dat je niet de verkeerde kiest.

 1. Bekijk de kleur met verschillend licht
  Licht heeft heel veel invloed op een kleur. Bekijk daarom je gekozen kleur daarom altijd met zoveel mogelijk verschillende soorten lichtinvallen. Zo kan een kleur in de ochtend anders eruitzien als in de middag. Bekijk de kleur ook altijd in het donker met het licht aan.
 2. Plak de ColourSticker op verschillende plekken
  Om de kleur goed te bepalen, kan je het beste de ColourSticker op verschillende plekken op de muur plakken en bekijken. Zo kan de kleur op de muur dicht bij het raam heel anders ogen.
 3. Kies meerdere kleuren die op elkaar lijken
  Zoek je een bepaalde groene kleur, kies dan voor meerdere Sigma ColourStickers. Zo kan je de kleuren vergelijken en weet je zeker dat je de juiste kiest.

Sigma Colour Sticker kopen

De Sigma Colour Sticker koop je gemakkelijk en voordelig online. Je selecteert eenvoudig de kleuren die je wilt testen en wij sturen deze per post naar je toe. Naast online kan je de Sigma Colour Stickers ook afhalen en bekijken in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal. Hier hebben we een Sigma kleurenwand met alle Sigma Colour Stickers erin.

Let op! De Sigma Colour Sticker kan je na gebruik niet retourneren.

 

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Andere testers

Sigma Colour Tester Matt
Farrow and Ball Sample pot
Flexa muurverf kleurentester
Little Greene kleurtester

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op