Rose Wood

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Rose Wood is een vergrijsde, moderne paarse kleur. Door de vergrijsde ondertoon geeft deze kleur rust en kalmte. Het is een uitdagende kleur om te gebruiken, maar het kan heel mooi uitpakken. Wanneer je Flexa Rose Wood eerst wilt testen, dan kan je deze eerst kopen in een Flexa Kleurentester. Zo kan je thuis eerst de kleur bekijken en vergelijken met andere kleuren of objecten in je woning.

Rose Wood laten mengen

Wil je de kleur Rose Wood gaan gebruiken in je woning, dan kan je deze kleur door ons laten mengen. Wij mengen deze kleur altijd officieel en uitsluitend op mengmachines van het merk dat je kiest. Omdat de kleur Rose Wood officieel van Flexa is, adviseren we je ook om Flexa verf te kiezen. Wanneer je liever met professionele verf schildert, dan raden we je Sikkens verf aan.

Product informatie

Omdat wij een officieel verkooppunt zijn van Flexa. Kunnen we alle kleuren van Flexa voor je mengen. Naast dat je kan kiezen uit Flexa verf, heb je bij ons ook de mogelijkheid om een professioneel alternatief te nemen zoals Sikkens. Sikkens kan namelijk ook officieel gemengd worden in een Flexa kleurtje.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Het retourneren van Flexa of andere merken verf is niet mogelijk. Dit omdat wij deze speciaal voor je op kleur mengen. Ook de standaard Flexa kleuren mengen we voor je op kleur en kunnen daarom niet retour worden genomen.

Meer van de Modern Heritage collectie

Modern Heritage
Royal Blue
Modern Heritage
Faded Indigo
Modern Heritage
Autumn Gold
Modern Heritage
Grand Lady
Modern Heritage
First Violin
Modern Heritage
Dandy Dust
Modern Heritage