First Violin

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

First Violin is een donker, bruinrode kleur die ook wat weg heeft van een donkere terracotta tint. Dit maakt het een perfecte kleur wanneer je standaard terracotta kleuren te licht vindt. First Violin is een kleur van Flexa en vind je terug in de Modern Heritage collectie.

Flexa First Violin kleurtester

Twijfel je of de kleur Flexa First Violin wel de juiste is, dan kan je deze kleur ook eerst bestellen in een kleurtester. We mengen deze kleur voor je in een Flexa kleurentester. Hiermee kan je iets meer dan 1m2 twee keer schilderen. Zo kan je goed zien of de kleur First Violin wel de juiste is. De juiste Terracotta kleur vinden is namelijk heel lastig.

First Violin laten mengen

Wil je First Violin thuis gaan gebruiken, dan kunnen we deze kleur voor je mengen in alle soorten verf. Omdat First Violin een Flexa kleur is, wordt deze verf ook het vaakst gekozen. Mocht je liever met Sikkens verf schilderen, dan is het ook mogelijk om First Violin hierin te mengen. Wij hebben alleen officiele mengmachines waar de kleur First Violin in staat. Zo heb je altijd 100% kleurechtheid.

 

Meer van de Modern Heritage collectie

Modern Heritage
Royal Blue
Modern Heritage
Faded Indigo
Modern Heritage
Autumn Gold
Modern Heritage
Grand Lady
Modern Heritage
Dandy Dust
Modern Heritage
Cotta Love
Modern Heritage