Glitsa

Met Glitsa bescherm je je binnenhout door deze kleurloos af te werken met een Glitsa Lak. De lakken van Glitsa zijn zeer kras-en slijtvast en zijn te gebruiken voor zacht- en hardhout vloeren, trappen en meubels. Door de kleurloze afwerking blijft het effect van het hout mooi zichtbaar.

5 resultaten
Standaard

Glitsa algemeen

Glitsa staat bekend om behandelen van zacht- en hardhouten vloeren en voor houten meubelen binnenshuis. De lakken van Glitsa vergelen niet, zijn zeer slijtvast, snel overschilderbaar en versterkt met polyurethaan om het hout nog beter te beschermen. Vloeren die met Glitsa behandeld zijn blijven langer mooi en zijn minder vuilaanhechtend. Je onderhoudt je vloeren eenvoudig door de Glitsa Vloerreiniger of Glitsa Vloerpolish te gebruiken.

De soorten Glitsa lakken

Glitsa heeft verschillende producten voor o.a vloeren, trappen, meubels en producten voor het onderhoud. We zetten alle producten voor je op een rijtje.

Alle lakken van Glits zijn kleurloos en creëren een blanke laag over je houtwerk. Zo blijf je het houteffect goed zien, maar is het hout wel optimaal beschermd.

Glitsa Parketlak

Om een zacht- of hardhouten vloer af te werken met een transparante lak van Glitsa, gebruik je een Glitsa Parketlak. Deze parketlak is te verkrijgen in de normale Glitsa Parketlak en in de Glitsa Parketlak PT, deze PT versie is voor vloeren die intensief gebruikt worden. Beide parketlakken zijn verkrijgbaar in mat, eiglans of hoogglans.  

Glitsa Vloerolie

Naast een lak is het ook mogelijk om de vloer in de olie te zetten. Hiervoor gebruik je de Glitsa Vloerolie. Glitsa Vloerolie dringt diep in het hout door en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Ook beschermt het zachthouten en hardhouten vloeren en kurk welke normaal gebruikt worden.

Let op! Vloerolie en lak kunnen niet in combinatie gebruikt worden. Eenmaal olie gebruiken is voor altijd olie gebruiken.

Glitsa traplak

Om zacht of hardhout trap hoogwaardig af te werken gebruik je een Glitsa Traplak. Glitsa Traplak is zeer slijt- en krasvast en verkrijgbaar met of zonder anti-slip laag. 

Glitsa Meubellak 

Bescherm je binnenmeubels met een kleurloze meubellak van Glitsa. Met deze lak bescherm je je hardhouten en zachthouten meubelen tegen krassen en slijtage. De Glitsa Meubellak heeft een eiglanzende uitstraling en is gemakkelijk aan te brengen. 

Glitsa Onderhoud

Om je houtwerk blijvend mooi te houden is het belangrijk om goed onderhoud te plegen. Glitsa adviseert daarom de vloer regelmatig schoon te maken met Glitsa Vloerreiniger en te beschermen met Glitsa Vloerpolish.  Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor vrijwel alle soorten vloeren, waaronder hardhouten en zachthouten vloeren, parketvloeren en kurkvloeren, maar ook linoleum en vinylvloeren.