Eazyfix

EazyFix biedt alle doe-het-zelvers een professioneels oplossingen voor houtreparaties. Met de EazyFix plamuur of houtreparatie repareer je kleine gaatjes, scheuren, deukjes en houtrot op de best mogelijk manier. Zo kun je gerepareerd hout overschilderen en ziet het er weer voor jaren mooi uit.
Alle EazyFix producten zijn makkelijk en voordelig online bij ons te bestellen. We hebben het volledige assortiment en alles op voorradig.

16 resultaten
Standaard

EazyFix algemeen

EazyFix is een productlijn van Repair Care Home en die vallen weer onder het moederconcern Repair care. Repair Care is marktleider op het gebied van plamuren en houtrotreparaties. Speciaal voor de doe-het-zelvers die professionele kwaliteit willen hebben ze EazyFix opgericht. Hierdoor kan iedereen kwalitatief en gemakkelijk houtrot, kleine gaatjes of scheurtjes op zo’n goed mogelijke manier repareren. Het grote verschil tussen de EazyFix en Repair Care producten is dat de Repair Care producten sneller drogen en er meer specifieke producten zijn. 

De Nr.1 Houtrotvuller van Nederland

De EazyFix Premium Houtrotvuller is de meest gebruikte houtrotvuller van Nederland. Deze gemakkelijke aan te brengen houtrotvuller is populair onder zowel schilders als particulieren omdat het een resultaat geeft die tot 10 jaar meegaat.
De EazyFix Premium Houtrotvuller is een 2-componenten in een koker systeem, waarbij je altijd de juiste hoeveelheid bij elkaar mengt. Na 4 uur is de houtrotvuller compleet uitgehard en klaar om te kunnen schuren en te schilderen. Ook kan er een tweede laag EazyFix Premium Houtrotvuller aangebracht worden mocht dit nodig zijn.

EazyFix Premium Plamuur

EazyFix Premium Plamuur is een 2 componenten binnen en buiten plamuur voor het wegwerken van kleine houtbeschadigingen zoals krassen, noesten, scheuren, butsen en gaatjes. Je kunt de plamuur gebruiken voor je houten vloer, deur, kozijnen, (tuin)meubelen of kasten.
Met de Premium Plamuur egaliseer je houtwerk perfect en leg je de basis voor een strak geschilderd eindresultaat.
De EazyFix Premium Plamuur is binnen 30 minuten al schuur- en overschilderbaar en kan gebruikt worden tot een reparatiedikte van 6mm (heb je dikkere gaten gebruik dan de Eazyfix Premium Houtrotvuller).

EazyFix gereedschap

Naast de de plamuur en houtrotreparatie levert EazyFix ook materialen om het aan te brengen. Zo hebben ze verschillende RVS mesjes voor alle soorten hoeken. Ook is het mogelijk om een Eazyfix mengplateau te bestellen. Dit is een makkelijk mengplateau voor het mengen van de 2-componenten voordat je het aanbrengt.

EazyFix online bestellen

Bij Verf-plaza.nl bestel je makkelijk, snel en voordelig alle EazyFix producten. Zo kun je voordat je gaat schilderen alle benodigdheden voor het repareren van hout direct met je verf mee bestellen. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over EazyFix, neem dan contact op met onze klantenservice.