Luxurious Silk

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Luxurious Silk is een lichte, oud roze kleur van Flexa. Het is een veel gebruikte kleur voor een moderne babykamer. Omdat deze roze tint vergrijsd is, krijg je geen felle roze kleur, maar juist een rustige moderne kleur. Je vind de kleur Luxurious Silk in de Contemporary Pop collectie van Flexa.

Flexa Luxurious Silk voor muren en meubels

De kleur Flexa Luxurious Silk wordt veel gebruikt op muren en om meubels te schilderen. Je kan deze kleur bij ons kopen in zowel muurverf als binnenlak kopen. Omdat het een Flexa kleur is, raden we je ook aan om voor Flexa verf te kiezen. Mocht je liever toch met professionele verf schilderen, dan adviseren we je om Sikkens verf te kiezen. Welke verf je het beste kan gebruiken in de kleur Luxurious Silk zijn:

Luxurious Silk kleurcode

De kleur Luxurious Silk heeft geen kleurcode, maar enkel de naam Luxurious Silk. Wanneer je deze wilt bestellen, zal je de kleur Luxurious Silk moeten invoeren. Flexa heeft deze kleur ontwikkeld en heeft hier geen kleurcode aan gegeven. Ook heeft Luxurious Silk geen Ral of NCS code.

Kleur Luxurious Silk kopen

Online koop je de kleur Luxurious Silk gemakkelijk en voordelig op deze pagina. Selecteer de verf die je nodig hebt en wij gaan voor je aan de slag. We mengen alles speciaal voor je op kleur en sturen het direct naar je toe. Alles gebeurd officieel zodat je altijd verzekerd bent van product- en kleurgarantie.

Meer van de Contemporary Pop collectie

Contemporary Pop
Magic Midnight
Contemporary Pop
Sunny Day
Contemporary Pop
Fresh Fruit
Contemporary Pop
Rich Butterscotch
Contemporary Pop
Charming Cloud
Contemporary Pop
Pretty Pastry
Contemporary Pop

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op