Hermadix Bangkirai Olie

Kleur
Inhoud
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Voor een natuurlijke uitstraling van je Bangkirai hardhout, is de Hermadix Bangkirai Olie een ideale keuze. Onbehandeld hout kan door weersinvloeden aangetast worden, met algenaangroei en een vervuilde, gladde oppervlakte tot gevolg.

De eigenschappen van Hermadix Bangkirai Olie

De matte Hermadix Bangkirai Olie biedt gelukkig een oplossing. Deze watergedragen houtolie is speciaal ontworpen voor buitengebruik en heeft unieke eigenschappen die het populair maken onder doe-het-zelvers. Het geeft je hardhout een natuurlijke uitstraling, beschermt het tegen water en UV-stralen, en voorkomt vergrijzing en vervuiling. Bovendien dringt het diep door in het hout, bladdert het niet af en reguleert het vocht. En niet onbelangrijk, het is milieuvriendelijk en veilig voor mens, dier en plant.

Je kunt de Hermadix Bangkirai Olie gebruiken voor het behandelen van diverse houten oppervlakken zoals schuttingen, vlonders, plantenbakken, pergola’s en bruggen. Het wordt echter afgeraden voor andere doeleinden. Voor meer informatie kun je onze productreview raadplegen.

Het rendement van Hermadix Bangkirai Olie

Met 1 liter Hermadix Bangkirai Olie kun je ongeveer 8-10m² behandelen, afhankelijk van de structuur en zuigkracht van de ondergrond. Zorg ervoor dat het hout schoon en vrij van vuil, stof en vet is voordat je het aanbrengt. Dit kan zowel met een kwast als een roller, waarbij we de Anza Viltrollers aanbevelen. De olie is stofdroog na ongeveer 2 uur en overschilderbaar na ongeveer 3 uur.

Hermadix Bangkirai Olie bestellen bij Verf Plaza

Bij Verf Plaza is de Hermadix Bangkirai Olie verkrijgbaar in een 2,5 liter verpakking, in transparante kleur. Bestel je het op werkdagen voor 22.00, dan is het de volgende dag al in huis. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen met onze specialisten, die uitgebreide ervaring hebben met dit product.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Beits & Houtolie

Oolex Aqua Beits Mat Dekkend
Wijzonol-Dekkend-Tuinbeits | Verfplaza
Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Oolex Belgische Carboleum Zwart
Oolex Belgische Carboleum Donkerbruin