Goudhaantje Puntkwast Rechampir Futura 288

Kwastmaat
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Goudhaantje Futura kwast is puntkwast, houten gelakte steel met groene broek, inox bus, gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling. Deze kwast is verkrijgbaar in de maten 10, 12, 14, 16 & 18. De Goudhaantje Puntkwast Rechampir Futura 288 is een Franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven.

De Goudhaantje Futura serie is vervaardigd van 100% synthetische vezels, aanbevolen voor de nieuwe generatie synthetische verven en water gedragen verven. Met de Goudhaantje Futura kwasten kunt u perfect besnijden. De kwasten hebben een hoge verfopname en verfafgifte. De kwasten leveren een strak afwerkresultaat zonder kwastenstrepen. De kwasten zijn gemakkelijk te reinigen en zeer slijtvast.

Bekijk hieronder welke maat u nodig heeft:

Maat 10Hoeken, Smalle oppervlakten & Plinten
Maat 12Ramen & Smalle kozijnen
Maat 14 & 16Ramen, Kozijnen & Deuren
Maat 18Dakgoten, Garagedeuren, Grote oppervlakten

 

Tip! Als je meer souplesse zoekt in je ronde Goudhaantje Futura kwast, bijvoorbeeld bij de verwerking van een water gedragen lak, verwijder dan de touwwoeling. Je bevordert daarmee het verfopname vermogen van de kwast en je krijgt een strakker eindresultaat.

Alternatieven binnen Kwasten

Goudhaantje Puntkwast Purple 289
Goudhaantje Lionpenseel Gebogen Purple 786
Goudhaantje Platte Kwast Purple 686
Goudhaantje Patentpuntkwast Purple 286

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op