Cetabever Traplak Dekkend

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

CetaBever Traplak Dekkend

CetaBever Traplak Dekkend is een watergedragen lak die het hout goed beschermt en verzorgd met een mooie dekkende eindlaag als resultaat. De lak is enkel beschikbaar in wit en RAL 9010. Het product is kras- en slijtvast, goed reinigbaar en beschermt het hout tegen vlekken. Geschikt voor zowel hard- als zachthout. Met 1 liter CetaBever traplak dekkend kan ongeveer 20 m2 behandeld worden. Overschilderen kan na ongeveer 4 uur wanneer de temperatuur ongeveer 20 graden Celsius bedraagt.

 • Maximaal kras- en stootvast
  CetaBever Traplak Dekkend is zeer kras- en slijtvast zodat je trap er na lange tijd nog steeds piekfijn uitziet.
 • Goed reinigbaar
  De lak kan makkelijk gereinigd worden met water. Hierdoor was je eenvoudig vlekken of vieze plekken van de trap af.
 • Geschikt voor hard- en zachthout
  De traplak is geschikt voor trappen van zowel hard- als zachthout. Het maakt deze trappenlak dus niet uit welke trap jij in je huis hebt.
 • Beschermt tegen vlekken
  De formule van deze lak zorgt ervoor dat vlekken maar moeilijk kunnen ontstaan op trappen die bewerkt zijn met de lak. Wordt de trap dan toch nog vies, dan is deze gelukkig eenvoudig te reinigen.

Online CetaBever Traplak Dekkend kopen

Uiteraard kun je CetaBever Traplak Dekkend kopen via onze website. Ons uitgebreide assortiment bestaat daarnaast uit nog veel meer topmerken van de hoogste kwaliteit. Wanneer je bij ons voor 22:00 bestelt op een werkdag ontvang je de volgende dag nog je bestelling aan huis. Onze website biedt daarnaast ook de laagste prijsgarantie. Dus wil je voordelig CetaBever kopen? Doe dat dan bij ons!

Vragen? We helpen je graag!

Heb je vragen over CetaBever Traplak Dekkend of weet je niet precies welk product geschikt is voor jouw klus? Onze verfexperts bieden je graag een passend advies! Neem contact met ons op als je een vraag hebt, dan helpen we je graag verder.

 

Alternatieven binnen Cetabever

Cetabever Tuinhoutbeits Sprayer
Cetabever Traplak Transparant
CetaBever Palen & Bielzen Zwarte Teer
CetaBever Tuinbeits Schuur & Tuinhuis Dekkend

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op