Camouflage Green

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De kleur Camouflage Green is een groene kleur met een vergrijsde ondertoon. Door de vergrijsde ondertoon is het geen felle groene kleur, maar juist een rustige moderne groene kleur. Deze kleur komt uit de Flexa Creations collectie en is online bij ons te koop in verf van Flexa, Sikkens en nog veel meer.

Camouflage Green eerst testen

Wil je de kleur Camouflage Green eerst testen? Dan kan je online eerst een Flexa kleurentester kopen. Hiermee kan je ongeveer 1 m2 twee keer schilderen en de kleur goed bekijken. Wij raden aan om de kleur Camouflage Green eerst op een stuk karton aan te brengen en niet direct op de muur.

Combineren van de kleur Camouflage Green

Camouflage Green valt onder de Modern Heritage collectie en is dan ook met alle kleuren die hieronder vallen te combineren. Flexa heeft deze collectie zo gemaakt dat collectie onderling te combineren is. Dit betekent natuurlijk niet dat alle combinaties even mooi zijn, maar ze niet perse vloeken. De mooiste en meest gekozen combinatie zetten we voor je op een rijtje:

 • Combinatie met neutrale kleuren:
  – Camouflage Green
  – Sandy Beach
  – Industrial Grey

Kleurcode van Flexa Camouflage Green

Officieel heeft Camouflage Green geen kleurcode. Vroeger was de code nog wel eens 3029, maar die wordt tegenwoordig niet meer gebruikt. Ook heeft de kleur Camouflage Green geen Ral nummer of code. Deze kleur is enkel te bestellen onder de naam Camouflage Green, maar is wel leverbaar in Flexa of Sikkens verf.

Flexa Camouflage Green kopen

Wil je de Flexa Camouflage Green gaan gebruiken, dan bestel je die bij ons gemakkelijk en voordelig online. Wij hebben alle soorten Flexa verf, maar kunnen de kleur Camouflage Green ook voor je mengen in andere merken. Vaak wordt dit gedaan in professionele Sikkens verf. Dit omdat deze verf kwalitatief beter is en je een mooier duurzamer resultaat krijgt. Wanneer je liever bij het merk zelf blijft, dan is Flexa natuurlijk ook een uitstekende keuze.

Product informatie

Omdat wij een officieel verkooppunt zijn van Flexa. Kunnen we alle kleuren van Flexa voor je mengen. Naast dat je kan kiezen uit Flexa verf, heb je bij ons ook de mogelijkheid om een professioneel alternatief te nemen zoals Sikkens. Sikkens kan namelijk ook officieel gemengd worden in een Flexa kleurtje.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Het retourneren van Flexa of andere merken verf is niet mogelijk. Dit omdat wij deze speciaal voor je op kleur mengen. Ook de standaard Flexa kleuren mengen we voor je op kleur en kunnen daarom niet retour worden genomen.

Meer van de Modern Heritage collectie

Modern Heritage
Royal Blue
Modern Heritage
Faded Indigo
Modern Heritage
Autumn Gold
Modern Heritage
Grand Lady
Modern Heritage
First Violin
Modern Heritage
Dandy Dust
Modern Heritage