Welke Sigma verf voor binnen?

Wil je met Sigma verf binnen gaan schilderen en heb je geen idee welke verf je moet kiezen? Op deze pagina leggen we je uit welke Sigma lakken er zijn en welke je het beste kan kiezen. Sigma beschikt over de beste binnenverf die beschikbaar zijn in iedere kleur. Zo ga je voor het mooiste en sterkste eindresultaat en kan je woning er weer voor jaren tegenaan.

Sigma lakverf voor binnen

Speciaal voor binnen heeft Sigma de professionele S2U Nova lijn gemaakt. Deze lijn bestaat uit watergedragen lakken die huidvetresistent en extra kras- en slijtvast zijn. Hierom is deze lak de beste keuze voor je deuren, trap, kozijnen, plinten, meubels, keukenkastje en nog veel meer.  Deze lak is in alle glansgraden verkrijgbaar, zo kan je kiezen uit mat, zijdeglans (meest gekozen), halfglans en hoogglans. De mat en zijdeglans variant vergelen niet en hebben het Europese speelgoedrichtlijnen EN 71-3* keurmerk. Hierdoor zijn deze varianten geschikt voor het schilderen van o.a kindermeubels, ledikantjes, kinderspeelgoed etc.

De Sigma S2U Nova binnenlak is ook de keus van de professionele schilder. 

Sigma S2U nova lak

Sigma binnenverf voor de trap

Alle Sigma S2U Nova lakken zijn zeer geschikt voor het schilderen van de trap. Mocht je een anti slip laag willen, dan kan je ook kiezen voor de Sigma S2U Nova Traplak. In deze lak zit een speciale korrel dat ervoor zorgt dat de ondergrond een klein beetje stroef wordt. Zo kan je veilig met sokken over de trap lopen, zonder dat je uitglijdt.

instagram standaard kopiëren

Gebruik de juiste primer

Om tot een perfect resultaat te komen is het belangrijk dat je de juiste primer gebruikt. Speciaal voor binnen heeft Sigma de S2U Nova Primer. Deze watergedragen primer is ideaal voor op hout en diverse kunststoffen. Ook op bestaande verflagen zorgt deze grondverf voor een perfecte hechting. Na het aanbrengen van de S2U Nova primer, kan je deze al na 4 uur overschilderen.

Wil je binnen metaal of een andere ondergrond schilderen. Maak dan gebruik van de Sigma Multiprimer Aqua

Sigma S2U Nova binnenlak op kleur

Naast de uitstekende kwaliteiten, is de Sigma S2U Nova te verkrijgen in iedere kleur na keuze. Je bent niet merkgebonden waardoor je ook kleuren van andere merken kan selecteren. Zo kan je ook kleuren van bekende merken zoals Histor of andere merken kiezen. Wij mengen onze Sigma verf op door Sigma onderhouden mengmachines. Hier staan meer dan 50.000 kleuren die we direct voor je mengen. Veel gebruikte kleuren zijn:

  • Ral 9010
  • Ral 9016
  • 100% wit
  • Ral 9005
  • Ral 7021

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op