Flexa Wild Wonder kleur van het jaar 2023

Ook voor het jaar 2023 hebben de kleurexperts van Flexa weer een kleur gekozen. Ze hebben gekozen voor de kleur Wild Wonder. Wild Wonder is een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met buiten en ons ín huis beter kan laten voelen. Wild’ verwijst naar het vrije gevoel van de natuur, en ‘Wonder’ naar de natuurlijke magie die overal om ons heen is.
Deze natuurlijke geeltoon is mooi te combineren met de rest van het kleurenpalet van het jaar 2023 genaamd ‘Lush’.

Flexa Wild wonder combinaties

Flexa Colour Futures 2023

Naast de kleur Wild Wonder selecteert Flexa nog meer kleuren die er mooi bij elkaar passen. Deze kleuren zijn dan ook uitstekend de combineren met de Kleur van het Jaar 2023. In totaal bestaat de Flexa Colour Futures 2023 uit 10 kleuren en wordt ook wel Lush Colours genoemd.

Lush kleuren 2023

Wild Wonder combineren

De kleur Wild Wonder is bijzonder goed te combineren met veel andere kleuren in de Flexa kleurenpallets. Om wat inspiratie op te doen zetten we een aantal mooie sfeerbeelden voor je op een rijtje:

Flexa Wild Wonder combinatie
Flexa Wild wonder donker gemixed
Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder
Wild wonder kinderkamer
Flexa Wild wonder sfeer
Wild wonder huiskamer

Flexa kleur van het jaar 2023 kopen

Wil je de kleur Wild Wonder gaan gebruiken en zoek je daar een geschikte verf voor? Bij ons koop je online gemakkelijk iedere Flexa kleur en verf na keuze. Zo kan je kiezen uit Flexa muurverf, maar ook uit Flexa lakken. Veel gekozen Flexa verf is:

Naast deze veel gekozen Flexa verven, heb je nog veel meer keus. Bekijk hier alle Flexa verf waar je uit kan kiezen.
Na het kiezen van de juiste verf selecteer je via onze online kleurenwaaier eenvoudig de kleur die je zoekt.

Flexa Wild Wonder kleur op Sikkens verf

Schilder je liever met verf van Sikkens, maar wil je wel de kleur Wild Wonder gebruiken? Dan is dat geen probleem. Deze kleur kan je namelijk ook door ons laten mengen op Sikkens verf. Sikkens is net als Flexa onderdeel van Akzo Nobel waardoor je altijd verzekerd bent van 100% kleurgarantie. Het grote voordeel van schilderen met Sikkens verf is dat je gebruikt maakt van professionele verf waarmee je een nog mooier resultaat krijgt.
Veel gekozen Sikkens verf voor binnen zijn:

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op