Kan je Dulux verf kopen in Nederland

Dulux verf is officieel niet te koop in Nederland. Dit omdat Dulux in Nederland Flexa heet. Het is precies hetzelfde merk (dat is ook te zien aan het logo) alleen een andere naam. Wanneer je dus verf van Dulux wilt hebben, kan je gewoon kiezen voor Flexa.

In sommige gevallen bieden winkels wel Dulux verf aan, maar dit zal altijd geïmporteerd zijn. Officieel verkoopt Dulux in Nederland geen verf onder de naam Dulux.

Dulux kleuren kopen

Heb je een mooie kleur van Dulux gezien? Dan kan je deze helaas niet kopen in Nederland. Wel kan je precies dezelfde kleur vinden bij Flexa (dit is hetzelfde merk). Alleen zijn de namen van de kleuren anders. Wanneer je op Flexa.nl kijkt, kan je dezelfde kleuren terugvinden en vervolgens bij ons online bestellen in alle soorten Flexa of Sikkens verf.

Dulux Heritage kopen in Nederland

Dulux Heritage is een premium lijn van Dulux en is niet te koop in Nederland. Je kan de Flexa Pure lijn als tegenhanger van Dulux Heritage zien. Pure by Flexa ColorLab is in Nederland de premium lijn van Flexa met eigen unieke kleuren. De kwaliteit van Flexa Pure is dan ook een stuk hoger.

De kleuren van Dulux Heritage zijn helaas niet te mengen in Nederland. Wanneer je een kleur hiervan hebt gezien, zal je een bijpassende kleur moeten vinden. Dit kan je doen op flexa-pure.nl of op onze Flexa Pure kleurenpagina.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op