Sikkens buitenmuurverf aanbieding

Verfwinkel in Sprundel

Op zoek naar een verfspeciaalzaak met een ruim assortiment in de omgeving van Sprundel? Dan is Verfplaza in Roosendaal een goede keuze om te bezoeken. Onze verfspecialisten geven een bijpassend advies voor iedere klus. Het verfassortiment bestaat uit bekende merken, zoals Flexa, Histor, Sikkens, Farrow & Ball en Rust-Oleum. Op een kwartier rijden van Sprundel, ligt onze verfspeciaalzaak gelegen. De winkel is makkelijk bereikbaar per auto en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Al onze verfproducten en benodigdheden zijn geschikt voor de vakman, als voor de particulier. Kom gerust een keer langs voor een bakje koffie en om inspiratie op te doen.

Waarom naar Verfplaza Roosendaal?

✓ Een grote verfspeciaalzaak met een ruim assortiment

✓ Gratis deskundig advies van onze specialisten

✓ De winkel is makkelijk bereikbaar, ruime openingstijden en gratis parkeren voor de deur

✓ Dezelfde prijzen als online verfwinkels

✓ Officiële dealer van grote merken zoals; Sikkens, Sigma, SPS, Rust-Oleum en Farrow & Ball

 

Het aanbod

·        Anza

·        Sikkens

·        Stucco D’Or

·        Rust-Oleum

·        Oolex

·        Farrow & Ball

·        Flexa

·        Histor

·        Sigma

·        Alabastine

Verfplaza is de grootste verfwinkel in Roosendaal en de omgeving. We bieden als service een vrijblijvend advies aan voor ieder verfklus. We nemen alle tijd om een geschikt consult te geven dat past bij de situatie. Op onze website staan alle verfproducten in een overzicht. Hieronder een korte versie van de merken die we verkopen:

Gratis deskundig verfadvies op maat

De winkel is niet alleen beschikbaar voor een betreffend verfadvies, maar we zijn ook bekend met de nieuwste kleurtrends en behangpatronen. Voor ieder interieur is een kleurtint of decoratief behang te vinden. De verfspecialisten staan klaar om je hierbij te informeren wat er mogelijk is. De winkel bestaat uit een inspiratiehoek waar een grote kleurenwand van Farrow & Ball staat gepresenteerd. Je kunt in alle rust een behangboek of kleurenwaaier openslaan onder het genot van een kopje koffie. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom in onze winkel in Roosendaal!