Trae Lyx Kleurbeits

Vanaf27,95Incl BTW23,10Excl BTWAdviesprijs: 44,4437%
Inhoud
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
  • Direct leverbaar
  • Online Sikkens & Sigma specialist
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Trae Lyx Kleurbeits is een makkelijk te gebruiken beits op kleur die geschikt is voor zachte en harde houtsoorten binnen. Ook heeft deze beits een goed poriënvullende eigenschappen en blijft de structuur van het hout mooi zichtbaar. Je hebt de keuze uit 24 kleuren kleuren en wanneer je een kleur te donker vindt, kan je onderling ook nog mixen om een eigen kleur te creëren.

Op de juiste manier aanbrengen

Voor het aanbrengen van de Kleurbeits is het belangrijk dat je een goede platte kwast gebruikt. De juiste professionele kwast die wij dan ook aanraden is de Anza Diamond Classic plat. Voor je begint moet je de beits in de fles eerst heel goed schudden. Nadat dit gedaan hebt kan je het in een plastic bakje gieten. De beits met een platte kwast, eerst gelijkmatig met de houtnerf mee en daarna dwars op de houtnerf, aanbrengen. Bij verticale delen van onder naar boven aanbrengen. Wanneer het mogelijk is, altijd plank voor plank beitsen om kleurverschillen door aanzetting of overlap- pingen te voorkomen. Heb je overtollig beits op het houtwerk, dan moet je deze na 1 -2 minuten verwijderen met een schone kwast.

Is de kleur nog niet na wens, dan kan je nog een laag aanbrengen tot de kleur mooi is.

Wat te gebruiken na het aan kleuren

Na het aanbrengen van de Trae Lyx Kleurbeits moet je deze nog afwerken met een beschermende transparante lak. Hiermee bescherm je het houtwerk tegen krassen en vlekken waardoor het er langer mooier uitziet. Je hebt hiervoor de volgende Trae Lyx producten gebruiken:

Alle 24 Trae Lyx Kleurbeits bestel je online

Online heb je bij ons de keuze uit de 24 kleuren die beschikbaar zijn in Trae Lyx Kleurbeits. We zijn een erkend Trae Lyx dealer waardoor je altijd verzekerd bent van kwaliteit en garantie op je aankopen. Ook kunnen we zo extra voordelige prijzen aanbieden en snelle leveringen. Voor vragen kan je ook altijd bij ons terecht.

 

Trae Lyx Kleurbeits in alle beits kleuren

Alternatieven binnen Beits & Houtolie

Cetol BL Natural Mat
Trae Lyx Hardwax Color
Trae Lyx Raw Wood Effect Oil Donker hout
Sigma WoodProtect 2 in 1 Matt

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op