Tenco Houtcoat Zwart

Inhoud
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Tenco Houtcoat Zwart: De voordelen

Tenco Houtcoat Zwart is een unieke houtcoating die een weerbestendige en UV-bestendige bescherming biedt. Geschikt voor houten objecten die eerder zijn behandeld met teerproducten maar ook voor onbehandeld hout. Deze coating zorgt niet alleen voor bescherming maar verfraait ook, waarbij het karakteristieke uiterlijk van het hout behouden blijft. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen en het één-pot-systeem is geen extra grondverf nodig, wat zowel tijd als geld bespaart.

Kenmerken van Tenco Houtcoat Zwart

  • Weer- en UV-bestendig: Biedt uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden en voorkomt verkleuring en vervaging.
  • Voor behandelde en onbehandelde houten oppervlakken: Ideaal voor objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen, en molens.
  • Eenvoudig aan te brengen: Kan worden aangebracht met een kwast, roller, of verfspuit en is overschilderbaar na ca. 24 uur.
  • Duurzaam resultaat: Met een onderhoudscyclus van doorgaans 3-4 jaar.
  • Verkrijgbaar in meerdere volumes: 1, 2,5, 5, en 10 liter, passend bij elke klusgrootte.

Tenco Houtcoat Zwart: Zo breng je hem aan

Voor een optimale toepassing van Tenco Houtcoat Zwart, zorg ervoor dat het hout schoon, droog, en vetvrij is. Oude bitumen- of teerlagen dienen verwijderd te worden. Roer de houtcoat goed voor en tijdens het gebruik. Bij onbehandeld hout of kale plekken, verdun de eerste laag met ongeveer 5% terpentine en breng vervolgens twee onverdunde lagen aan. Vermijd direct zonlicht tijdens het aanbrengen voor het beste resultaat.

1, 2,5, 5 en 10 liter verpakkingen Tenco Houtcoat

Tenco Houtcoat Zwart is beschikbaar in diverse verpakkingsgroottes om aan de behoeften van elke klus te voldoen. Van kleine reparaties tot grote projecten, kies de juiste hoeveelheid voor jouw project voor een efficiënte en kosteneffectieve toepassing.

Het verwerken van de Tenco Houtcoat Zwart

De verwerking van Tenco Houtcoat Zwart is eenvoudig en efficiënt. Met een verbruik van ca. 6-10 m² per liter en stofdroog na ongeveer 6 uur, is deze houtcoat ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers. De zijdemat afwerking zorgt voor een stijlvol en duurzaam eindresultaat. Gebruik voor het aanbrengen van de houtcoat een blokkwast of kies voor de Anza Diamond Kwast Rond.

Tenco Houtcoat Zwart aanbieding kopen

Profiteer van de beste deals voor Tenco Houtcoat Zwart op Verf-plaza.nl. Met regelmatige aanbiedingen en kortingen zorg je ervoor dat je nooit te veel betaalt. Geniet van hoge kwaliteit, duurzame bescherming voor je houten objecten met Tenco Houtcoat Zwart en altijd voldoende voorraad tegen scherpe prijzen. Voor vragen en advies neem contact op met onze klantenservice!

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Beits & Houtolie

Oolex Aqua Beits Mat Dekkend
Wijzonol-Dekkend-Tuinbeits | Verfplaza
Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Oolex Belgische Carboleum Zwart
Oolex Belgische Carboleum Donkerbruin