Rust-Oleum Tarmacoat Wegenverf

5 liter in welke kleur?
Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Rust-Oleum Tarmacoat is een unieke vloerverf voor buiten. Deze verf heeft een uitstekende UV- en weerbestendigheid en blijft hierdoor extra lang mooi. De Tarmacoat wordt veel gebruikt voor het markeren van wegen of het kleuren van buiten stenen in tuinen. Zo kan je buitentegels of klinkers gemakkelijk een andere kleur geven.

De Tarmacoat is op waterbasis en veilig in gebruik (ook vrijwel reukloos).  Ook droogt deze verf snel en is die al na 1 uur regenbestendig en overschilderbaar. 

Kenmerken:

 • Regenbestendig en overschilderbaar na één uur
 • Kan worden aangebracht op licht vochtige oppervlakken
 • Uitstekende UV- en weerbestendigheid
 • Formulering op waterbasis, veilig in gebruik en vrijwel geurloos
 • 1-component: gemakkelijk verwerkbaar
 • Verkrijgbaar in 8 kleuren

Waar gebruik je Rust-Oleum Tarmacoat Wegenverf voor

Rust-Oleum Tarmacoat wordt gebruikt voor het beschermen en opfrissen van asfaltoppervlakken. Het kan worden gebruikt op wegen, parkeerplaatsen, opritten en andere asfaltoppervlakken om deze te beschermen tegen schade en slijtage. Het kan ook worden gebruikt om de uitstraling van asfaltoppervlakken te verbeteren door het aan te brengen in een andere kleur dan het oorspronkelijke asfalt. Rust-Oleum Tarmacoat is bestand tegen zware belasting en weersinvloeden, en kan worden gebruikt op zowel nieuwe als bestaande asfaltoppervlakken.

Rust-Oleum Tarmacoat 5 liter

De Rust-Oleum Tarmacoat Wegenverf is alleen verkrijgbaar in 5 liter verpakkingen. Met 5 liter Rust-Oleum Tarmacoat doe je ongeveer 4 – 8 m² per liter. Dit verschil is zo groot omdat de zuiging per ondergrond groot kan zijn. Zo zullen onbehandelde ondergronden sterker zuigen, waardoor het rendement eerder richting de 4m² zal zijn.

Rust-Oleum Tarmacoat voor buitenvloeren

De Rust-Oleum Tarmacoat is bestand tegen regen, vocht, slijtage en UV-stralen. Hierdoor vervaagt de kleur van de vloerverf niet, waardoor deze er lang en mooi uit blijft zien. Omdat deze verf buiten zo goed te gebruiken is, is dit de ideale wegenverf om lijnen van bijvoorbeeld parkeerplaatsen aan te duiden.

Rust-Oleum Tarmacoat Wegenverf kopen

Online is het bestellen van de Tarmacoat eenvoudig en voordelig. Je hebt de keuze uit verschillende standaard kleuren die je makkelijk kan selecteren. De Tarmacoat bezorgen we altijd gratis bij je thuis via PostNL. Heb je nog vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon, WhatsApp of per e-mail.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Titex Elite
Anza Verfrooster
Anza Blokwitter Hout