Rust-Oleum Epoxyshield Ultra

Kies je kleur
Inhoud
 • Levertijd:1-3 werkdagen
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Rust-Oleum Epoxyshield Ultra is een uitermate sterke betonverf voor binnen. Met deze betoncoating voor vloeren kies je voor een afwerking tegen slijtage, vlekken en vuil. Rust-Oleum is zeer gemakkelijk aan te brengen en droogt snel waardoor je weer snel van je vloer gebruik kan maken. Rust-Oleum Epoxyshield Ultra Max is op basis van epoxy en hierdoor nog sterker dan traditionele betonverf. Dus zoek je een makkelijk verwerkbare sterke betonverf? Dan is Rust-Oleum Epoxyshield Ultra dé keuze voor jou!

Kenmerken:

 • Zijdeglans uitstraling
  Mooie zijdeglans uitstraling die makkelijk reinigbaar is.
 • Sneldrogend
  Deze betonverf is al na 2 uur kleefvrij en na 6 uur overschilderbaar. Hierdoor kan je op 1 dag 2 lagen aanbrengen en je klus klaren!
 • Chemicaliën bestendig
  Uitstekend bestand tegen diesel, motorolie, koelvloeistof, benzine en andere diverse huishoudchemicaliën. Ook bestand tegen de meeste soorten autobanden.
 • 1 component
  Geen gedoe met mixen van verharders en verdunning. Gewoon direct uit de pot te smeren. Wel zo makkelijk.
 • Op waterbasis
  De Rust-Oleum Epoxy shield Ultra is op waterbasis en daarom geschikt om veilig binnen te gebruiken zonder stankoverlast.

Waar kan je de Rust-Oleum Epoxyshield Ultra gebruiken?

De veelzijdigheid van Rust-Oleum EpoxyShield Ultra maakt het de ideale keuze voor verschillende ruimtes in huis, zoals de garage, kelder, washok en tuinhuis. Met zijn ontwerp om licht en middelzwaar verkeer te weerstaan, biedt het een duurzame bescherming tegen dagelijkse activiteiten in deze ruimtes.

Ga je een ruimte schilderen waar de vloer aan zeer hoge belasting wordt blootgesteld dan is de Rust-Oleum EpoxyShield Maxx een nog krachtigere oplossing. Deze tweecomponentencoating is speciaal ontworpen om zelfs de meest veeleisende omstandigheden aan te kunnen. Of het nu gaat om intensief industrieel gebruik, zware voertuigen of een drukke werkplaats, EpoxyShield Maxx biedt een ongeëvenaarde sterkte en bestendigheid.

Of je nu kiest voor Rust-Oleum EpoxyShield Ultra of EpoxyShield Maxx, beide coatings zullen de vloeren langdurig beschermen en een professionele uitstraling bieden. Met deze hoogwaardige vloercoatings ben je verzekerd van een vloer die bestand is tegen de tand des tijds en klaar is voor elke uitdaging die het dagelijks leven met zich meebrengt.

Rust-Oleum Epoxyshield Ultra kopen?

Bij Verfplaza koop je gegarandeerde kwaliteits verf met uitstekende service. Wij zijn officieel dealer van al onze merken. Hierdoor ben je verzekerd van garantie op de kwaliteit van de verf. Wil je een betonvloer gaan schilderen maar twijfel je of de Rust-oleum Epoxyshield Ultra het juiste product is? Aarzel niet en neem contact op met onze experts. Wij helpen je graag verder!

 

 

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Kwaliteit professioneel

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Verpakking

Verf is natuurlijk kwetsbaar en daarom pakken we iedere bestelling zorgvuldig in. We gebruiken enkel gerecycled karton.

Let op bij gebruik voor:

H301 Giftig bij inslikken.
H302 Schadelijk bij inslikken.
H310 Dodelijk bij contact met de huid.
H314 Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
H315 Veroorzaakt huidirritatie.
H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel.
H330 Dodelijk bij inademing.
H400 Zeer giftig voor in het water levende organismen.
H410 Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige
gevolgen.
H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Lees voor gebruik altijd het technisch blad:

Rust-Oleum Epoxyshield Ultra Technisch blad

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Titex Elite
Rust-Oleum 3333 Super Hechtprimer
Anza Binnenbak verfemmer – 5 stuks