Prochemko Algendoder

Inhoud
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Prochemko Algendoder is een professioneel middel voor het verwijderen en doden van alg, mos en schimmels op diverse ondergronden. Je kan deze algendoder gebruiken voor o.a muren, ramen, tegels, daken, vlonders, tuinmeubelen en nog veel meer. Hiermee maak je het oppervlak weer goed schoon waarna je deze kan overschilderen met verf.

Zo gebruik je de Prochemko Algendoder

De Prochemko Algendoder is een concentraat en verdun je daardoor altijd met water. Dit middel is maximaal 1:100 te verdunnen met water. Hoe veel je verdunt is afhankelijk van hoe heftig de groene aanslag is (heel heftig = minder verdunnen (dan is die sterker)). Gebruik een spons of iets voor het insmeren van het middel en laat het middel vervolgens goed intrekken (minimaal 18 uur). Vervolgens spuit je het oppervlak schoon (het beste is met een hoge druk).

Algendoder kopen

Zoek je een goede algendoder voordat je gaat schilderen? Koop dan de Prochemko Algendoder voor het beste resultaat. Nadat je dit middel gebruikt hebt schilder je op een schoon oppervlak waardoor er alles weer netjes uitziet.
De Prochemko Algendoder koop je voordelig bij ons online of in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal.

Alternatieven binnen Prochemko

Prochemko Behangbikker
Universol Ontvetter

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op