Oolex Pro Voorstrijk

Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Oolex Pro Voorstrijk is een transparant voorstrijkmiddel dat je gebruikt voor zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk. Door dit voorstrijkmiddel te gebruiken hef je de zuigende werking op en zal de muurverf goed op de muur hechten. Na het aanbrengen van dit voorstrijkmiddel kan je de muur overschilderen met alle soorten muurverf.

Kenmerken:

 • Voor binnen
 • Voordelige prijs
 • 1 liter is genoeg om 40 – 50 m2 mee te voorstrijken
 • Heft de zuigende werking op
 • Makkelijk aan te brengen
 • Overschilderbaar na 24 uur

Verdunnen van voorstrijk

De Oolex Pro Voorstrijk moet je altijd verdunnen voor je het aanbrengt. De beste verhouding is om voor iedere liter Oolex Pro Voorstrijk 4 liter water toe te voegen. Zo maak je van 1 liter voorstrijk 5 liter waarmee je ongeveer 40 – 50 m2 mee kan voorstrijken.

Aanbrengen met een blokkwast

Het aanbrengen van Oolex voorstrijk kan je het beste doen met een blokkwast. Dit omdat de voorstrijk heel dun en waterig is, wanneer je dit gaat rollen krijg je veel spetters. Met een blokkwast kan je veel netter werken. Ook is het belangrijk dat je van beneden naar boven werkt, zo krijg je geen druipers. Na het aanbrengen goed laten drogen en vervolgens afwerken met muurverf.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Glansgraad mat / matt
 • Kwaliteit professioneel

Ons huismerk Oolex verkopen wij met succes al jaren in onze winkel en online. Naast de uitstekende kwaliteit heeft ons huismerk nog andere voordelen.

Goedkoper
Oolex is tot wel 30% goedkoper dan de bekende A-merken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol.

30.000 verschillende kleuren
Oolex verf is te maken in 30.000 verschillende kleuren. Ook kleuren van andere merken kunnen wij in Oolex maken.

Bewezen kwaliteit

Met succes verkopen wij al jaren ons huismerk in onze winkel en online. En niet alleen aan de consument. Ook professionele schilders schilderen met onze Oolex producten.

 

Oolex is een voordeliger professioneel alternatief  voor de bekende merken zoals Sigma en Sikkens.

Met veel aandacht hebben wij onze Oolex producten zelf samengesteld om de mooie balans tussen kwaliteit en prijs te creëren. Hierdoor verkopen wij met succes deze verf al jaren in onze winkels en online.

Naast professionele kwaliteit is ons huismerk een stuk voordeliger geprijsd dan de bekende A-merken.
Dus ben je opzoek naar uitstekende professionele verf en wil je niet de hoofdprijs betalen zoals bij de bekende merken dan is Oolex het merk voor jou!

 

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Bijpassende producten

Anza Wegwerp Blokwitter
Anza Blokwitter Hout
Oolex Pro Mat Color