Oolex Douglas Olie

Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Oolex Douglasolie

Oolex douglas olie is een kleurloze impregneerde olie voor zachthout soorten zoals douglas, lariks, vuren en grenen. Deze olie trekt diep in het hout en zorgt voor bescherming en voorkomt vergrijzing. Met deze olie behoud je natuurlijke uitstraling van het hout en het lijkt alsof het hout onbehandeld is.

 • Makkelijk verwerkbaar
  De Oolex Douglasolie is zeer makkelijk te schilderen. Zo kan zelf een onervaren klusser makkelijk met deze olie werken.
 • Uitstekende prijs/kwaliteit
  Door het groot inkopen van deze douglasolie kunnen wij een scherpe prijs aanbieden. Hierdoor profiteer je van een hoge kwaliteit olie voor een zeer scherpe prijs.
 • 1 of 2 lagen
  Afhankelijk van het hout is 1 of 2 lagen meer dan voldoende om een aantal jaar bescherming te geven aan je hout.

Douglas olie op terpentinebasis

Oolex Douglasolie is een olie voor zachthout op basis van terpentine. Hierdoor zeer gemakkelijk te gebruiken. Deze douglasolie geeft een matte natuurlijk uitstraling

Online Douglas olie kopen

Online Douglas olie kopen doe je gemakkelijk en snel bij verf-plaza.nl. Uiteraard voor de scherpste prijzen zodat jij voordelig aan je verfklus kan beginnen. Douglas olie is altijd ruim bij ons op voorraad. Hierdoor kunnen we bestelling voor 22:00 de volgende werkdag of zaterdag al bij je thuis bezorgen. Dus ben je op zoek naar goedkope douglas olie van goede kwaliteit dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vragen?

Twijfel je of de Oolex Douglasolie het juiste product is voor jouw verfklus? Of heb je andere vragen over douglas olie ? Neem contact op met onze verfspecialisten. Zij helpen je graag verder!

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Beits & Houtolie

Vlonder Tuinhoutolie
Tuinhoutolie
Meubel Tuinhoutolie
Hardhout Tuinhoutolie