Farrow and Ball Purbeck Stone No. 275

Farrow and Ball

Wat wil je schilderen?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Farrow and Ball Purbeck Stone No 275

De kleur Purbeck Stone 275 is ingetogen middengrijze kleur uit de Relaxed Neutrals van Farrow and Ball. De naam en kleur zijn afgeleid van de steen die wordt veel voorkomt op het eiland van Purbeck. Dit eiland ligt dichtbij Dorset (waar Farrow and Ball vandaan komt).

Purbeck Stone combineren

De kleur Purbeck Stone is uitstekend te combineren met de andere Relaxed Neutrals van Farrow and Ball. Purbeck Stone is hierin de donkerste kleur en wordt daarom vaak als detail kleur gebruikt. Door Purbeck Stone te combineren met de Relaxed Neutrals, creëer je een rustgevend uitstraling.

 • Wevet 273
  Hele witte kleur met net een vleugje grijs. Dit is volgens Farrow and Ball de bijpassende wit tint die bij Purbeck Stone past (dit wordt ook wel complementary white genoemd)
 • Ammonite 274
  Lichte, neutrale grijs tint die daardoor uitstekend de combineren is.
 • Cornforth White 228
  Deze kleur valt tussen Purbeck Stone en Ammonite in daarom ideaal wanneer je net een tintje lichter wilt.

Kleurtester van Purbeck Stone No. 275

Wil je de kleur Purbeck Stone No. 275 eerst testen? Dan kan je online een officiële tester kopen. In deze tester zit 100ml in de kleur Purbeck Stone, waarmee je ongeveer 1 m2 mee kan schilderen. Het is muurverf dus het heeft een extra matte uitstraling. Beoordeel de kleur wel altijd pas wanneer die helemaal droog is. Ook raden we je aan de kleur te bekijken met verschillende soorten licht (s’morgens, s’middags etc).

Kies voor de Dead Flat

Twijfel je welke verf je de kleur Purbeck Stone wilt hebben, dan raden we je de Dead Flat van Farrow and Ball aan. Dit omdat dit de meest matte verf is en je deze kan gebruiken voor muren, plafonds, plinten, kozijnen en sierlijsten. Omdat dit de meest matte verf is, geeft dit veel meer rust in huis. Ook komt de kleur Purbeck en andere Relaxed Neutrals van Farrow and Ball dan beter tot zijn recht.

Ral code van Purbeck Stone

De Farrow and Ball kleur Purbeck Stone heeft geen Ral code of nummer. Dit omdat deze kleur door Farrow and Ball ontworpen en bedacht is een ook beschermd is met een Trademark. Je kan de kleur Purbeck Stone dan ook alleen in Farrow and Ball verf kopen. Alleen dan heb je 100% de echte kleur zoals die bedoeld is. Farrow and Ball gebruikt namelijk veel meer kleurpigmenten en kan daardoor unieke kleuren maken.

Purbeck Stone online bestellen

Online bestel je de kleur Purbeck Stone gemakkelijk in iedere soort Farrow and Ball verf. Dit kan zijn zijn muurverf of lak waarin je weer de keuze hebt uit verschillende glansgraden. Vooral Purbeck Stone in de Dead Flat is heel populair. Naast online kan je ook terecht in onze verfwinkel in Roosendaal. Hier hebben we een hele kleurenwand van Farrow and Ball. Ook mengen we daar direct de kleur die je wilt.

 

Product informatie

Officieel Farrow and Ball dealer

Met trots mogen wij ons een officiële dealer van het merk Farrow and Ball noemen. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van 100% echte Farrow and Ball verf, met kleurgarantie. Daarnaast profiteer je van nog veel meer voordelen:

 • Volledig assortiment
 • Online te bestellen
 • Snelle levering
 • Showroom in Roosendaal
 • Ruime voorraden

Ons dealership van Farrow and Ball zit in Roosendaal. Hier hebben we dan ook onze Showroom staan met alle kleuren en verf. Hier kan je alle Farrow and Ball verf direct afhalen.

Let op! Onze vestiging in Breda heeft geen Farrow and Ball. Hier kan je deze dan ook niet kopen of afhalen.

Waarom Farrow and Ball verf?

Unieke pigmenten
Door het gebruik van 12 unieke pigmenten in alle Farrow and Ball kleuren combineren je alle kleuren gemakkelijk met elkaar.

Unieke kleuren
Door het gebruik van eigen pigmenten kunnen deze kleuren door andere merken nooit volledig nagemaakt worden. Zie het als andere kruiden gebruiken bij het koken. Het gerecht smaakt en ruikt nooit het zelfde waardoor de beleving altijd anders is. Dit is ook met de kleuren van Farrow and Ball!

Expert in kleurencombinaties
Farrow and Ball zijn trendzetters als het gaat om verfkleuren. De kleurenexperts van F&B zorgen dat nieuwe kleuren goed te combineren zijn met de bestaande kleuren. Hierdoor kost het wel 18 maanden nieuwe kleuren te maken.

100% waterbasis en ecologisch
Alle verschillende verf van Farrow and Ball zijn op waterbasis en hebben weinig geur. Ook is alle verf is A+ getest op luchtkwaliteit. Dit betekend dat er geen schadelijk stoffen vrijkomen met het schilderen en je direct van de kamer gebruik kan maken na schilderen.

Hoge kwaliteit eisen

Farrow and Ball stelt hoge eigen aan de kwaliteit van hun verf. Naast onderzoeken om de verf nog beter te maken, wordt elke batch gecontroleerd op 9 punten voordat het de fabriek verlaat. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit verf!

Gemaakt in Dorset, Engeland

Alle verf wordt gemaakt in Dorset Engeland. Dit doet Farrow & Ball al sinds 1946. Meer de 75 jaar ervaring zorgt voor unieke verf en kleuren.

 

Levering F&B

Bestel je op werkdagen Farrow and Ball verf voor 16:00 uur, dan sturen we je bestelling dezelfde dag nog naar je toe.
Wij sturen onze bestellingen met PostNL naar je toe. Je kan zelf kiezen welke dag je het geleverd wilt hebben.

Waarom Farrow and Ball online kopen?
 • 100% echte Farrow and Ball verf met kleurgarantie
 • Voor 16:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis technisch advies
 • Keuze uit alle Farrow and Ball kleuren
 • Keuze uit alle Farrow and Ball verf
 • Ruime voorraad zodat je snel aan de slag kan met je verfklus
 • Voor kleine en grote verfklussen
Zakelijk Farrow and Ball verf kopen

Ben je een schilder, interieurstylist, zakelijk inkoper of heb je een bedrijf en wil je zakelijk Farrow and Ball kopen? Dan kan je dat eenvoudig online doen.

 • Snelle levering
 • Makkelijk overzicht van je kleuren
 • Keuze uit alle F&B verf
 • Professioneel advies
 • Betalen op rekening*
 • Offerte op maat
 • Een makkelijk overzicht van facturen

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via zakelijk Farrow and Ball kopen.

* Op rekening kopen kan alleen na het opsturen van een KvK uittreksel en goedkeuring vanuit ons.

Retourneren Farrow & Ball verf

Het retourneren van Farrow and Ball verf is niet mogelijk. Dit omdat we iedere Farrow and Ball verf speciaal voor je mengen.

Rollers en kwasten van Farrow and Ball zijn uiteraard wel te retourneren.

Veelgestelde vragen

Meer van de Greys collectie

Greys
Greys Farrow and Ball Skylight No. 205
Greys Farrow and Ball Hopper Head No. 305
Greys Farrow and Ball Down Pipe No. 26
Greys Farrow and Ball London Clay No. 244
Greys Farrow and Ball Charleston Gray No. 243
Greys Farrow and Ball Calluna No. 270

Dit heb je ook nodig

Farrow and Ball kleurenkaart – Gratis
Farrow & Ball Kleurenwaaier
Farrow and Ball Sample pot
Farrow and Ball Dead Flat

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op