Sikkens 5051 kleuren

De Sikkens 5051 kleurenwaaier is de meest uitgebreide kleurenwaaier van Sikkens. In deze uitgebreide kleurenwaaier staan meer dan 2000 soorten kleuren. Van knalroze tot mooie warme tinten, je vindt ze allemaal in deze waaier. Om de kleuren te bekijken kan je gebruik maken van onze online kleurenwaaier of de kleurenwaaier in het echt bekijken (deze is online bij ons te bestellen).
Let op dat kleuren op een beeldscherm anders kunnen ogen dan in het echt. 

Sikkens 5051 kleuren kopen

Online is het bestellen van kleuren uit de Sikkens 5051 waaier heel gemakkelijk. Eerst kies je de verf die je nodig hebt (mocht je hier hulp nodig bij hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen). Vervolgens selecteer je via ons online kleurenwaaier eenvoudig de kleur die wilt. Bij zoeken typ je de kleurcode in bij de Sikkens 5051 zit er altijd een punt tussen de letters of cijfers zoals FN.02.77.
Na het selecteren van de verf en kleur zien wij precies wat jij wilt en gaan de verf voor je mengen. Vervolgens sturen we naar je toe en kan je beginnen met schilderen.

Veel gebruikte Sikkens 5051 kleuren

Veel gekozen kleuren uit de Sikkens 5051 kleurenpallet zijn:

Kleurgarantie op Sikkens kleuren

Omdat wij een Online Sikkens Specialist zijn heb je bij ons altijd garantie op de verf en kleur. Zo ben je altijd verzekerd van 100% kwaliteit en mocht er toch iets verkeerd gaan, dan heb je altijd recht op de juiste kleur.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op